Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«Βράζουν» με Μάκαρο στην Καβάλα…

Tην ώρα που ο Ηρακλής δείχνει να σώζεται, η Καβάλα «εξαφανίζεται» και όπως είναι λογικό στην μακεδονική πόλη υπάρχει αναβρασμός.
«Βράζουν» με Μάκαρο στην Καβάλα…
Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν και ήδη οι οργανωμένοι άρχισαν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καθώς βλέπουν την ομάδα τους, που με την οικογένεια Ψωμιάδη ανέβηκε από την Γ' Εθνική στη Superleague και έφτασε να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, να οδηγείται στην καταστροφή.
Tι είναι αυτό που οδηγεί τον Μάκη Ψωμιάδη σε αυτή την κίνηση; Οι αιτίες είναι γνωστές μόνο στον ίδιο, ωστόσο οι αφορμές που προέκυψαν είναι τέσσερις και αφορούν στην κόντρα του με τον Δήμο Καβάλας.
1. Ο Δήμος έχει προγραμματίσει να χρησιμοποιήσει το «Ανθή Καραγιάννη» για καλοκαιρινές συναυλίες (σ.σ. αυτή του Πασχάλη Τερζή ακυρώθηκε λόγω ασθένειας, ακολουθεί αυτή της Μαρινέλλας), γεγονός που ερχόταν σε αντίθεση με τις επιθυμίες της ΠΑΕ, που ήθελε να κάνει έργα βελτίωσης και ανακατασκευής του χλοοτάπητα.
2. Ένα ποσοστό 15% των εισιτηρίων που κόπηκαν τη φετινή σεζόν (περίπου 55.000 ευρώ) και πρέπει να καταβληθεί στο δήμο Καβάλας.
3. Το κυλικείο του γηπέδου έχει δοθεί εδώ και αρκετά χρόνια με δημοπρασία σε ιδιώτη και η ΠΑΕ θέλει, αλλά δεν βρίσκει τρόπο, να το πάρει εκείνη για να το εκμεταλλεύεται.
4. Ένα κατάστημα στην πόλη, το οποίο ανήκει στο Δήμο της Καβάλας και το οποίο η ΠΑΕ θέλει να το κάνει μπουτίκ, συναντώντας την αντίδραση της δημοτικής αρχής.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: