Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Η ΑΕΚ υπηρετεί αξίες»

Η επίσημη σελίδα θαυμαστών της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook έκλεισε μία εβδομάδα λειτουργίας. Την Παρασκευή οι διαχειριστές ανάρτησαν μήνυμα, το οποίο αν και δεν αναφέρεται σε στημένα και επικαιρότητα, αφήνει να εννοηθεί πολλά για την διαφορετικότητα του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου σε τέτοια θέματα. Γιατί όπως λέει και το ενωσίτικο σλόγκαν, "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ".
«Η ΑΕΚ υπηρετεί αξίες»
Αναλυτικά η ανάρτηση στο στάτους της σελίδας:
‘’…Η ΑΕΚ, σε όλα αυτά τα χρόνια ιστορίας της, πορεύεται και ορίζεται αυθύπαρκτα. Οι αξίες της ομάδας, ίσως ακόμα και το ίδιο το μέγεθος της γεννεσιουργού της αιτίας, της εθνικής καταστροφής του 1922, να υπήρξε τόσο καταλυτικό, που να της έδωσε την ευκαιρία να δει πάνω από εχθρούς και άσκοπες αντιπαλότητες.

Διαχρονικός σκοπός της να συγκεντρώνει στις τάξεις της όσους πιστεύουν στο καλύτερο, όσους θεωρούν ως ανώτερη αξία του αθλητισμού και της ζωής τη νίκη απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό, με μοναδικό στόχο τη διαρκή πρόοδο και εξέλιξη.

Η ΑΕΚ υπηρέτησε, υπηρετεί και θα υπηρετεί αυτές τις αξίες. Είναι καθήκον όλων μας και είναι ο δρόμος που μας δείχνει εδώ και περίπου έναν αιώνα. Και όπως φαίνεται, τον δρόμο αυτό θα συνεχίσουν να ακολουθούν όλο και περισσότεροι, με οδηγό το εμπνευσμένο από την Βυζαντινή Αυτοκρατορία έμβλημά της, τον Δικέφαλο Αετό, να ατενίζει περήφανα σε Ανατολή και Δύση και φυσικά μέσω των χρωμάτων της… του κίτρινου και του μαύρου.’’ – Από την Ενότητα ‘’Ιστορία’’ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Mία εβδομάδα έχει περάσει από την πρώτη της επίσημης σελίδας μας στο Facebook. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημιούργησε τη σελίδα για όλους εσάς με σκοπό την ενημέρωσή σας, όπως επίσης και την ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και κυρίως για την άψογη συμπεριφορά σας.

Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε να εμπλουτίσουμε και να διατηρήσουμε αυτή τη σελίδα στο επίπεδο που αρμόζει στην αγαπημένη μας ομάδα, δεσμευόμαστε επίσης να προστατέψουμε το δικαίωμα της άποψης, της διαφωνίας, της κριτικής και του σεβασμού στην διαφορετικότητα, γιατί, πολύ απλά… είμαστε ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: