Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Πολλά τα ερωτήματα για την κυβέρνηση!»

O δημοσιογράφος Φέρυ Μπατζόγλου μιλά για τις πράξεις και –κυρίως- τις παραλείψεις των ελληνικών αρχών αναφορικά με το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ τονίζει ότι οι κατηγορούμενοι δεν ένιωθαν φόβο!

«Πολλά τα ερωτήματα για την κυβέρνηση!»
Ήταν έκπληξη για εσάς όλα τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φέρονται ως εμπλεκόμενοι στους στημένους αγώνες;
Όχι! Ήταν αυτονόητο ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε η εξέλιξη αυτή. Είμαι βέβαιος ότι έτσι αντιμετωπίζει το όλο θέμα και το Οικονομικό Τμήμα της εισαγγελίας Αθηνών, που ανέλαβε την υπόθεση τον Σεπτέμβριο του 2010.
Ο κόσμος πάντως παραμένει καχύποπτος ακούγοντας την ογκώδη δικογραφία, καθώς πιστεύει ότι για μια ακόμη φορά δεν θα φτάσουν όλα στο φως.
Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Ο κόσμος έχει μάθει να ακούει φράσεις όπως «το μαχαίρι στο κόκαλο» και «όλα στο φως» από πολιτικούς και πρωτίστως πολιτικούς της εκάστοτε κυβέρνησης. Η γενικότερη ατιμωρησία είναι δεδομένη και η κοινή γνώμη έχει αποκτήσει με τα χρόνια μεγάλη εμπειρία υποθέσεων, που παρά τον θόρυβο που δημιουργούν δεν φτάνουν ποτέ μέχρι το τέλος, οπότε είναι λογικό οι άνθρωποι που ακούν και διαβάζουν για τα στημένα, να κρατούν μικρό καλάθι. Όμως, η ποινική διαδικασία έχει προχωρήσει και γνωρίζω ότι από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι σήμερα έχει γίνει πολλή δουλειά, που αποτυπώνεται και με τις εξελίξεις του τελευταίου διημέρου.gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: