Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

H σελίδα 36... δίνει ευρωπαϊκές ελπίδες στον Άρη

Ο Άρης παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο σκάνδαλο με τα ύποπτα παιχνίδια, ως άμεσα ενδιαφερόμενος, όπως τόνισε και ο Γιάννης Κόντης, μια και ενδεχομένως να τέθηκε άδικα εκτός Ευρώπης, ως ένα από τα θύματα της βρώμικης ιστορίας.
 
Ήδη, το νομικό τμήμα των κίτρινων μελετάει τη δικογραφία και εξετάσει προσεκτικά την υπόθεση, προσβλέποντας ότι το θέμα της Ευρώπης, μπορεί να μην έχει... κλείσει. Όπως διαπιστώνεται αρχικά η σελίδα 36 της δικογραφίας... δίνει ευρωπαϊκές ελπίδες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εισαγγελέας, προκύπτει ότι ο Αχιλλές Μπέος, ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, λειτουργούσε προς όφελος της ομάδας του «στήνοντας» αγώνες. Η εμπλοκή του αυτή στην υπόθεση με τη συγκεκριμένη μορφή, επισύρει βαρύτατες ποινές από το αθλητικό δίκαιο έως και υποβιβασμός για την ομάδα του ακόμη και αποβολή της από το Γιουρόπα λιγκ (!) εφόσον αποδειχθούν από τη δικαιοσύνη.
 
Φυσικά, όλα αυτά είναι σε πρωτογενές επίπεδο, η υπόθεση είναι πολύπλοκη, εμπλέκει και την ΟΥΕΦΑ και στην πράξη θα διαπιστωθεί κατά πόσο θα ανοίξει οριστικά το παράθυρο της Ευρώπης. The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: