Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Χαίρεται και επυφυλάσσεται...!!

Τον εαυτό του στη διάθεση των δικαστικών αρχών έθεσε ο μεγαλομέτοχος του Διαγόρα Ρόδου, Κώστας Χρυσοχοΐδης, του οποίου το όνομα υπάρχει στην εισαγγελική λίστα με τα στημένα.
Χαίρεται και επυφυλάσσεται...
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Με αίσθημα κοινωνικής και επιχειρηματικής ευθύνης, επιθυμώ να τοποθετηθώ δημόσια, σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός μου στη λίστα προσώπων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και αφορά παράνομες δραστηριότητες στον ποδοσφαιρικό χώρο. Προσωπικά αισθάνομαι ευτυχής που -επιτέλους- η Ελληνική Πολιτεία αποφάσισε να δράσει και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ενεπλάκη στο ποδόσφαιρο με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στην τοπική κοινωνία και στην αγάπη της καρδιάς μου, τον Διαγόρα.
Πρόσφερα πολύτιμο χρόνο από την επιχειρηματική και οικογενειακή μου ζωή, παράλληλα με τις μέγιστες οικονομικές θυσίες που έκανα. Από την ποδοσφαιρική μου ενασχόληση ΕΧΑΣΑ πολλά, κερδίζοντας μόνο την ηθική ικανοποίηση των ανόδων των κατηγοριών για την αγαπημένη μου ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια ήρθα αντιμέτωπος με πρόσωπα και καταστάσεις που ΔΕΝ μου ταιριάζουν, με αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό ουσιαστικά να έχω αποστασιοποιηθεί από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Επιφυλάσσομαι να αναφερθώ αναλυτικά σε προσεχή χρόνο.
Τώρα σε ό,τι με αφορά, μόλις πληροφορήθηκα, την ύπαρξη του ονόματός μου στη σχετική λίστα της δικογραφίας, δια μέσω του δικηγόρου μου στην Αθήνα, Παύλου Σαράκη, έθεσα εαυτόν άμεσα στη διάθεση των δικαστικών αρχών. Σας διαβεβαιώνω ότι, όπως πληροφορήθηκα, ουδέν μεμπτό προσωπικά υφίσταται εις βάρος μου. Ούτε καν δίωξη εις βάρος μου. Ουδεμία συνομιλία υφίσταται μεταξύ εμού με άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Και δεν υφίσταται γιατί ουδέποτε είχα την ελάχιστη εμπλοκή σε παράνομες πράξεις.
Η αναφορά στο πρόσωπό μου γίνεται αποκλειστικά και μόνον με την ιδιότητα του μετόχου της ΠΑΕ Διαγόρας, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους ύποπτους αγώνες της UEFA. Είμαι ο πρώτος που επιθυμώ τη διαλεύκανση της υπόθεσης και δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα συνδράμω τη Δικαιοσύνη στο έργο της, όταν θα κληθώ ενώπιον της. Γιατί εάν έγινε κάτι, πίσω από την πλάτη μου, αυτό ΔΕΝ θα το συγχωρήσω σε κανέναν! Για μένα είναι θέμα τιμής η διαλεύκανση της «καθαρότητας» αυτών των αγώνων.
Ανυπομονώ να προχωρήσει η δικαστική έρευνα, ώστε να αποσαφηνισθούν τα γεγονότα. Η εντιμότητα και η αξιοπρέπειά μου, είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες. Εύχομαι ολόψυχα αυτή η έρευνα να φέρει αποτελέσματα, να επανέλθει η νομιμότητα και η διαφάνεια στο ποδόσφαιρο, δίνοντας οξυγόνο σε υγιείς και διάφανους ανθρώπους ν’ ασχοληθούν με αυτό. Μόνον τότε θα επιτρέψω στον εαυτό μου ν’ ασχοληθεί ξανά με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: