Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μίλησαν και μας άφησαν …άφωνους!

ην πρώτη δημόσια τοποθέτηση για το σκάνδαλο με τα στημένα έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Μίλησαν και μας άφησαν …άφωνους!
Οι δύο άνδρες στην ουσία των λόγων τους δεν μας είπαν τίποτα και απέφυγαν να πάρουν ξεκάθαρη θέση.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο περιθώριο της παρουσίασης του Φέισα, δήλωσε:
«Δεν μας αφορά, ούτε μας αγγίζει το σκάνδαλο με τα στημένα. Όσο για την πρόταση της εισαγγελέως, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να δείχνουν αδίκημα. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο λάσπης τον περασμένο Φλεβάρη κατά του Ολυμπιακού. Και τα ίδια συνεχίζουν τώρα τον χορό της συκοφάντησης», τόνισε.
Με λίγα λόγια η εισαγγελική έρευνα που διήρκησε πολλούς μήνες και κατέληξε σε ένα πόρισμα 130 σελίδων, όπου ασκείται ποινική δίωξη σε 85 άτομα ανάμεσα στα οποία είναι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, είναι… «Επικοινωνιακό κέντρο» και «Πόλεμος λάσπης».
Επί της ουσίας η Πόπη Παπανδρέου είναι όργανο των επικοινωνιακών κέντρων που έβγαλαν προ μηνών στη δημοσιότητα το «ΚασσέταGate» και συμμετέχει στο «Πόλεμο λάσπης» που αναφέρει ο Μαρινάκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε δέχθηκε ερωτήσεις για το καυτό θέμα.
Μάλιστα!

«Μιλάω με όλους τους παράγοντες»

Την ίδια ώρα ο Σοφοκλής Πιλάβιος έδειξε περισσότερο φοβισμένος παρά δικαιωμένος στις δηλώσεις του, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Ο λόγος της συνεδρίασης, φυσικά, ήταν οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να σχολιάζει εξερχόμενος από τα γραφεία της Ομοσπονδίας:
«Καταρχήν μιλάμε για την απομάκρυνση κάποιων ανθρώπων. Από εκεί και πέρα να μελετήσουμε λίγο τη δικογραφία και να μπορέσουμε από Δευτέρα να δούμε τι θα γίνει. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει ζητήσει ήδη τη δικογραφία από την κυρία Ράικου και θα κινηθεί άμεσα. Διάβασα τα ονόματα, αλλά θέλω να επιφυλαχτώ μέχρι τη Δευτέρα για να ταυτοποιήσουμε τα ονόματα μην γίνουν λάθη».
Οσο για τον τον Μπέο και τις υποδείξεις που φέρεται να έκανε στον πρόεδρο της ΕΠΟ: «Υπάρχουν αδικήματα που φτάνουν μέχρι το βαθμό της ισοβίου κάθειρξης. Ας ασχοληθούμε λίγο με αυτά τα θέματα. Εγώ μιλάω με όλους τους παράγοντες και ο καθένας έχει τον τρόπο του. Δε νομίζω να υποδεικνύει, από ό,τι είδατε στην απάντηση να μιλάμε για υπόδειξη».
Ο Πιλάβιος λοιπόν, ο προϊστάμενος της αρχής που θα κληθεί να επιβάλει της αθλητικές ποινές, ισχυρίζεται ότι δεν του υποδεικνύει ο Μπέος τι να κάνει και προσκαλεί τη δημόσια σκέψη να μην ασχολείται με τους δικούς του διαλόγους, αλλά με τα αδικήματα που φτάνουν μέχρι το βαθμό της ισόβιας κάθειρξης.
Ο Πιλάβιος προκάλεσε με τα δήλωσή του… Δεν εξήγησε για ποιο λόγο επέτρεψε στον Μπέο να του απευθυνθεί με συγκεκριμένο τρόπο στη συνομιλία που είχε μαζί του… Δεν εξήγησε για ποιο λόγο έπιασε διαιτητοκουβέντα με το πρόεδρο ΠΑΕ, αλλά πρότεινε να ασχοληθούμε με κάτι άλλο...
Αυτά τα όμορφα!sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: