Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κόντης: «Θα φοβούνται όλοι»!

Αισιόδοξος πως οι εξελίξεις που δρομολογούνται αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο «Koriopolis» θα φέρουν «καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο», εμφανίστηκε ο Γιάννης Κόντης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εξηγώντας πως «ξέροντας πως υπάρχει μια… ομπρέλα που μπορεί να εντοπίσει τα πάντα, θα φοβούνται όλοι πλέον».

Απολογείται τη Δευτέρα ο Μενδρινός, για τον οποίο ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, είπε: «Φυσικά και μας ενοχλεί ποδοσφαιριστής μας να ποντάρει σε παιχνίδι της ομάδας μας»!


Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε

-Για την εμπλοκή του ονόματος του Κώστα Μενδρινού: «Δεν θέλουμε να προτρέχουμε, τον έχουμε καλέσει σε απολογία τη Δευτέρα για να μας πει τις ακριβώς έχει συμβεί. Φέρεται να έχει στοιχηματίσει. Εννοείται πως μας ενοχλεί ποδοσφαιριστές μας να ποντάρουν σε παιχνίδια της ομάδας μας. Ακόμα κι ένα αθώο ποντάρισμα, όπως φαίνεται να είναι αυτό του Κώστα (Μενδρινού) μας ενοχλεί».

-Για τις διαστάσεις που έχει πάρει η υπόθεση: «Σίγουρα με την ευρύτητα που έχει το γεγονός -χωρίς να θέλω να πω αν είναι ένοχος κάποιος- πέφτω από τα σύννεφα. Όταν είχαμε μία κακή διαιτησία δεν θέλαμε να βγάζουμε ανακοινώσεις γιατί ήξερα ότι υπήρχαν αστάθμητοι παράγοντες και δεν ήμουν σε θέση να πω ορισμένα πράγματα γιατί δεν μπορούσα να τα αποδείξω. Είναι στενάχωρο πάντως να τους βλέπω σιδηροδέσμιους (σ.σ. εκείνους που συνελήφθησαν).

-Για την καθοριστική συμβολή της εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις: «Θέλω να εξάρω το ρόλο της σε αυτή την ιστορία. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε καλύτερες μέρες στο ποδόσφαιρο, εφόσον αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει. Σίγουρα πάντως και μόνο που ξέρουν κάποιοι ότι υπάρχει μια… ομπρέλα που μπορεί να εντοπίσει τα πάντα, θα φοβούνται όλοι».

-Για τις ποινές που ενδέχεται να αποδοθούν στους κατηγορούμενους ή φερόμενους ως κατηγορούμενους: «Υπάρχουν κανονισμοί. Ο ΚΑΠ είναι σαφής, αν υπάρχει εκπρόσωπος ομάδας αναμεμειγμένος, η ομάδα του αντιμετωπίζει μέχρι και τον κίνδυνο του υποβιβασμό. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι πρέπει να αποδοθούν σωστά οι ευθύνες».

-Για την στάση που τηρεί ο Άρης: «Εμείς είμαστε άμεσα ενδιαφερόμενοι, διότι μπορεί να θεωρούμε ότι βρισκόμαστε άδικα εκτός Ευρώπης. Θεωρώ ότι πρέπει οι διαδικασίες να είναι γρήγορες και να την πληρώσουν όσοι πραγματικά έχουν ευθύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: