Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Super 3: «Να φύγει ο Μενδρινός»

Η δημοσιοποίηση του ονόματος του Κώστα Μενδρινού στη λίστα που σχετίζονται με το σκάνδαλο που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί ουσιαστικά την αρχή του τέλους του ποδοσφαιριστή από τους κίτρινους.  Θεωρείται θέμα χρόνου να ζητηθεί από τον ποδοσφαιριστή η λύση της συνεργασίας τους υπό το βάρος των αποκαλύψεων και της βαριάς σκιάς που καλύπτει ηθικά την υπόθεση.
 
Το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της κιτρινόμαυρης οικογένειας αποτυπώθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Super 3 στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, όπου οι οργανωμένοι το μεσημέρι της Παρασκευής έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Μενδρινό: «Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι καθαρός. Όποιος λερώνει το όνομά του πρέπει να φύγει τώρα, δεν έχει θέση στον σύλλογο και αυτό πρέπει να γίνει και με τον Μενδρινό, όπως και με τον οποιοδήποτε, από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε από τις αρχές η συμμετοχή του στην υπόθεση» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
 
Την ίδια ώρα, κύκλοι της ΠΑΕ Άρης τόνιζαν με έμφαση ότι: «Ο Άρης δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή. Παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά φαίνεται καθαρά και μέσα από όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότηταςότι οι κίτρινοι δεν έχουν εμπλακεί σε όλα αυτά τα γεγονότα. Ο Άρης είναι καθαρός και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: