Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πιλάβιος: «Ας δούμε τη μεγάλη εικόνα»

Να πέσει το βάρος πάνω στα ποινικά αδικήματα που υπάρχουν στο θέμα του Koriopolis και μπορούν να επισύρουν μέχρι και ισόβια κάθειρξη, ζήτησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος ερωτηθείς για τον διάλογο που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επιφυλάχθηκε να λάβει τις όποιες αποφάσεις για την εμπλοκή του Γιώργου Γεωργιάδη από την Δευτέρα.

Όταν ρωτήθηκε για την εμπλοκή του Αβραάμ Παπαδόπουλου αλλά και του Γιώργου Γεωργιάδη στο, απάντησε: «Πραγματικά τώρα ακούω όλα αυτά. Θα ήθελα να επιφυλαχθώ μέχρι την Δευτέρα όταν θα γίνει το συμβούλιου γιατί μέχρι τώρα δεν ξέρουμε αν είναι εκατό τοις εκατό αυτοί. Πρέπει να ταυτοποιήσουμε απόλυτα ένα τέτοιο θέμα, μην τυχόν και υπάρξει κάποιο λάθος».

Αναφορικά με την συνομιλία που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σχολίασε:

«Υπάρχουν ποινικά αδικήματα μέχρι και το βαθμό της ισοβίου κάθειρξης, ας ασχοληθούμε λίγο με αυτά τα θέματα. Μιλάω με όλους τους παράγοντες και όλοι έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο. Από την απάντηση που του δίνω είδατε ότι δεν δέχομαι υπόδειξη. Αν θέλετε να πείτε κάτι για μένα πείτε το, αλλά ας δούμε στην μεγάλη εικόνα».

Ερωτηθείς για το αν αυτή θεωρεί ότι είναι η τελευταία ευκαιρία κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κ. Πιλάβιος, απάντησε: «Η ζωή συνεχίζεται, δεν μπορώ να πω ότι είναι τελευταία ευκαιρία, εδώ είμαστε όλοι για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο».sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: