Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ερχεται ο Μπέλεκ

Κλείνω και έρχομαι, έρχομαι, φτάνω… με το πρώτο το αεροπλάνο». Αν ο Στιβ Μπέλεκ ήξερε από ελληνικά τραγούδια, τότε είναι σίγουρο πως θα σιγοψιθύριζε το κομμάτι που φέρει την υπογραφή του Νίκου Πορτοκάλογλου (ερμηνεία, μουσική και στίχοι) και του Δημήτρη Μητροπάνου (ερμηνεία). Εντάξει, να μην είμαστε υπερβολικοί. Με το πρώτο αεροπλάνο δεν πρόκειται να έρθει.

Η τέταρτη φετινή μεταγραφή της ΑΕΚ αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα και, αφού προηγουμένως περάσει με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο με την Ενωση. Στη συνέχεια, θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα των Κιτρινόμαυρων οι ανακοινώσεις για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Χθες, την ώρα που ο Μπέλεκ απολάμβανε τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών του διακοπών σε τουριστικό θέρετρο έξω από το Οπόρτο, η Ουντινέζε και η ΑΕΚ ήταν σε συνεχή επικοινωνία με e-mails, μέσω των οποίων διευθετήθηκαν οι τελευταίοι όροι της συμφωνίας για τη μετακίνηση του 18χρονου Καμερουνέζου στην Ενωση.

Κάποιο απρόοπτο πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε από καμία πλευρά (εξάλλου η ελληνική ομάδα έκανε τις απαραίτητες υποχωρήσεις) και, όπως τονιζόταν από όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την υπόθεση (τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Αρναρ Γκρέταρσον, τον ομόλογό του της Ουντινέζε Φαμπρίτσιο Λαρίνι και τον μάνατζερ του παίκτη, Ρότζερ Τίτι Καμαρά), τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει τη μεταγραφή (εκτός και αν ο παίκτης αποδειχθεί ότι δεν είναι ιατρικώς εντάξει).


Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: