Η Αυτόνομη Θύρα 10, ο σύνδεσμος του Ηρακλή απαιτεί η ομάδα τους να συνεχίσει στην Super League και με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται στην κίνηση Ψωμιάδη και επιτίθενται στην διοίκηση της ομάδας.
Μάλιστα, οι οπαδοί αναφέρουν ότι πλέον οι πόρτες τους είναι «κλειστές» για τους διοικούντες τον Ηρακλή και κάνουν λόγο για διασυρμό της ομάδας
Αναλυτικά η μακροσκελής ανακοίνωση:
«Λίγες μέρες μετά την απόρριψη της έφεσης του Ηρακλή από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, ο γυμναστικός σύλλογος κάλεσε όλους τους φορείς του Ηρακλή καθώς και όλους όσους πίστευε ότι μπορεί να βοηθήσουν τη κατάσταση εκείνη τη στιγμή, παλαίμαχους, πολιτικούς, παλιούς παράγοντες σε γενική συνέλευση. Σε εκείνη την συνάντηση στην αίθουσα τροπαίων του Γ.Σ. πέρα από διάφορες ανοησίες που ακούστηκαν, όπως για παράδειγμα η φράση «επί τρία χρόνια εμείς την παίρναμε αέρα την αδειοδότηση» που βγήκε από το στόμα του Νίκου Χαϊτογλου, χαράχτηκε μια στρατηγική την οποία μας ζήτησαν να στηρίξουμε με κάθε τρόπο.
Εμείς σαν σύνδεσμος δεσμευτήκαμε ότι θα στηρίξουμε κάθε κίνηση που θα γινόταν, είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε με μοναδική προϋπόθεση ότι οι κινήσεις θα είχαν χαρακτήρα επίθεσης και όχι επαιτείας.
Αν και αυτή η υπόσχεση που δόθηκε δεν τηρήθηκε ποτέ, εμείς δεν κάναμε καμιά παρέμβαση θέλοντας να δώσουμε μια εικόνα ενότητας και συστράτευσης. Ακόμα και όταν προδοθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο, όταν και μας άφησαν εκτεθειμένους στην αστυνομική καταστολή κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Κατσάνειου, ενώ το προηγούμενο βράδυ αφού μας ζήτησαν δυναμικές κινητοποιήσεις μας διαβεβαίωναν ότι θα ήταν και αυτοί παρών, πάλι δεν μιλήσαμε θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα είχε άσχημο επικοινωνιακό αντίκτυπο για τον σύλλογο.
Πλέον όμως βλέπουμε ότι η σιωπή μας και η στήριξη μας γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν καμιά σχέση με αυτό που τέθηκε ως στόχος στην αρχική συνέλευση του ΓΣ. Και επειδή την πατήσαμε μια φορά, θεωρούμε ότι πρέπει να μιλήσουμε τώρα πριν να είναι αργά.Πιστεύουμε ότι οι κινήσεις της ΠΑΕ Ηρακλής έχουν πάρει μια πολύ επικίνδυνη τροχιά.
Παρατηρούμε ότι το πρωταρχικό μέλημα που ήταν η διατήρηση του Ηρακλή στην σουπερ κλίκα έχει δώσει τη θέση του στην αναζήτηση λύσεων για την ύπαρξη του Ηρακλή στην δεύτερη εθνική. Έχοντας λοιπόν σαν αποκούμπι την εναλλακτική λύση της ΄Β εθνικής αποκλείονται νομικές κινήσεις (πχ πολιτικά δικαστήρια) οι οποίες ναι μεν θα έβαζαν σε κίνδυνο τη λύση αυτή, από την άλλη δε, θα μπορούσαν να πιέσουν ακόμα περισσότερο τη συμμορία της ΕΠΟ ώστε να δικαιώσει τον Ηρακλή!
Επίσης μας κάνει τεράστια εντύπωση πώς είναι δυνατόν άνθρωποι οι οποίοι πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια σωτηρίας του Ηρακλή να έχουν εγκαταλείψει τα όπλα και να αναζητούν νομικές φόρμουλες προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί χωρίς χρέη στην τρίτη εθνική.
Τέλος δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο ο φίλαθλος κόσμος μπήκε στο τεράστιο δίλημμα της εμπλοκής Ψωμιάδη από τη στιγμή που αυτοί οι οποίοι έθεσαν αυτό το δίλημμα ή δεν είχαν βεβαιωθεί ότι κάτι τέτοιο μπορεί να υλοποιηθεί ή δεν είχαν τη διάθεση να εφαρμόσουν τις αποφάσεις της ψηφοφορίας την οποία οι ίδιοι συγκάλεσαν! Ο σύνδεσμος τότε σας ζήτησε να αναβληθεί η γενική συνέλευση και η ψηφοφορία όμως εσείς μας είπατε ότι κινδυνεύουμε οι παίκτες να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα και να μπλοκάρουν οποιαδήποτε εξέλιξη! Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να γίνεται δημοψήφισμα για κάτι που δεν είμαστε σίγουροι αν μπορεί γίνει. Εμείς λοιπόν απαιτούμε από τον ΓΣ να επιστρέψει τα χρήματα που δόθηκαν εκείνη την ημέρα από τους φιλάθλους του Ηρακλή έτσι ώστε να πειστούμε ότι το συγκεκριμένο δημοψήφισμα δεν είχε καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα!
Έχετε διασύρει το σύλλογο του Ηρακλή ανεπανόρθωτα. Από σήμερα λοιπόν οι πόρτες του συνδέσμου μας είναι κλειστές για εσάς. Δεν υπάρχει σημείο σύγκλισης διότι οι στόχοι μας και οι σκοποί μας διαφέρουν. Απλά θα σας θυμίσουμε ότι:
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
ΥΓ1: Θεωρούμε αδικία να μην κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο μέλος της διοίκησης Κώστα Κεφαλά τον οποίο δεν μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο καζάνι με τους υπόλοιπους. Θα θέλαμε να του πούμε και δημόσια ότι η τρέλα του και η αρρώστια του για την ομάδα, γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης και εκ πείρας μπορούμε να του πούμε ότι στο τέλος θα κατηγορηθεί (όχι από εμάς) για ενέργειες άλλων τις οποίες δεν γνωρίζει καν!
ΥΓ2: Ο Ηρακλής είναι αυτοί οι τρελοί που πήγαν στην πρώτη προπόνηση μόνο και μόνο για να πουλήσουν τρέλα! Μακάρι αυτός ο σύλλογος να παραδειγματιζόταν από όλους αυτούς!
ΥΓ3: Όταν το ψέμα δεν έχει όρια τότε η παραφροσύνη, σου έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα!!! Άλλωστε το ψέμα τρώγεται καλομαγειρεμένο ενώ η αλήθεια όπως και το ξύλο τρώγονται ΩΜΑ!!!
….. παλαβέ μαζί με τα παπαγαλάκια σου πάρε το ΤΑΠ και την ΚΑΕ!!!!»