Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Σάντσες: «Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό, εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο Κάρλος Σάντσες που αυτή την περίοδο αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο Κόπα Αμέρικα. Ο Κολομβιανός μίλησε στην εφημερίδα "Εξέδρα" και τόνισε ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα για λογαρισμό του Πειραιώτικου συλλόγου.

Διαβάστε τα όσα είπε ο Σάντσες: 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται με τη μεταγραφή μου. Αυτή τη στιγμή είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Εθνική μου ομάδα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον λαό μας.

Ξέρω ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες και, ναι, μία από αυτές που έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζέρ μου είναι και ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα έγκειται στα χρήματα που ζητάει η Βαλενσιέν ή στα χρήματα του συμβολαίου μου: η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει με τον μάνατζέρ μου.

Έχω διαβάσει για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Το 'Καραϊσκάκη' είναι μία πολύ δυνατή έδρα και κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίζει εκεί σαν γηπεδούχος. Θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή».

Σε ερώτησή μας για το αν νιώθει έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, απάντησε: «Ω! Είναι όνειρο ζωής για μένα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές συμμετοχές, καθότι κερδίζει πολλά πρωταθλήματα στην Ελλάδα».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: