Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Δεν μπαίνει σε «παζάρι» για Γεωργιάδη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πανσερραϊκός τα έχει βρει με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Γεωργιάδη, και αν ισχύει αυτό ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει κίνηση. Αν όχι θα πάρει τον παίκτη άμεσα.



Μετά τις συνεχείς επαφές του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα με τον Πέτρο Θεοδωρίδη για τον Γιώργο Γεωργιάδη, οι δύο πλευρές έχουν έρθει πολύ κοντά, όμως δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία.
Στη διάρκεια της ημέρας όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα συμφωνήσουν, όμως η νέα κρούση από την ΑΕΚ δείχνει να χαλάει τα σχέδια των «ασπρόμαυρων». Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως οι επαφές θα συνεχιστούν το Σάββατο, όμως αν αληθεύει η συμφωνία με την ΑΕΚ τότε στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν αποφασίσει να μην μπουν στην λογική του πλειστηριασμού και δεν θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» την πρόταση της Ένωσης.
Επομένως, αν ο Θεοδωρίδης δεν έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ, μπορεί ακόμη και σήμερα ο παίκτης να καταλήξει στην Τούμπα. Σε διαφορετική περίπτωση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θα κάνουν παζάρια με τους Σερραίους και απλά θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: