Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Αγκαλιά με Γκούντγιονσεν

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν από το Λονδίνο μαζί με τον Ειντούρ Γκούντγιονσεν είναι ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο Άρναρ Γκρέταρσον. Γι αυτό και ασκούν όλη την πίεση τους προκειμένου να κλείσει οριστικά η σπουδαία μεταγραφή ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.



Μάλιστα τα δυο υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρίσκονται συνεχώς μαζί με τον Ισλανδό σούπερ σταρ αλλά και τον πατέρα του ο οποίος εκτελεί χρέη μάνατζερ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κωνσταντινίδης όχι μόνο κατάφερε να πετύχει μια καταρχήν συμφωνία με τον Γκούντγιονσεν για διετές συμβόλαιο, αλλά ανέλυσε στον ποδοσφαιριστή το συνολικό πλάνο της διοίκησης για την νέα ΑΕΚ. Κάτι το οποίο ικανοποίησε απόλυτα την πλευρά του Ισλανδού. Και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, έχει καταφέρει να «κερδίσει» τον Γκούντγιονσεν. Στο παιχνίδι παραμένει η Γουέστ Χαμ, η οποία θεωρούσε μέχρι και χθες δικό της τον ποδοσφαιριστή. 

Όμως αυτή την στιγμή όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση. Στόχος του εκτελεστικού και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, είναι να ταξιδέψουν ακόμα και αύριο στην Αθήνα, μαζί με τον Γκούντγιονσεν.


Πηγή: theplayer.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: