Η γκίνια δεν έχει όρια για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μένει εκτός δράσης περίπου 5 μήνες! «Νυστέρι» την επόμενη εβδομάδα!
Η κακοδαιμονία που... ακολουθεί τον διεθνή μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού είναι πρωτοφανής! Πέρσι είχε μείνει εκτός δράσης περίπου 5 μήνες λόγω τραυματισμού! Φέτος ο ίδιος ήταν χαρούμενος που ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία! Λογάριαζε όμως χωρίς την... γκίνια! Η μαγνητική έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, θα χειρουργηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και φυσικά για περίπου 5 μήνες ο Φερέιρα δεν μπορεί να τον υπολογίζει!
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού γλίστρησε χωρίς να έχει πίεση στο 28΄ του φιλικού με την Σίβασπορ! Έπεσε στο γήπεδο σφαδάζοντας και φυσικά δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Αμέσως έγινε αλλαγή και ήταν απαρηγόρητος καθώς… θυμήθηκε τα περσινά όπου είχε χάσει όλη την προετοιμασία!
Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η εικόνα με τον Γιώργο Καραγκούνη να προσπαθεί να τον καθησυχάσει πηγαίνοντας τον μέχρι τα αποδυτήρια. Τελικά οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Χριστοδουλόπουλος χάνει πάλι το πρώτο μισό της σεζόν!
πηγή: gazzetta.gr