Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Κοροϊδία χωρίς τέλος!!

Προκαλούν. Κι έτσι συνεχίζουν να πορεύονται. Κυρίως εκείνοι οι οποίοι λαμβάνουν τις αποφάσεις. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.
Κοροϊδία χωρίς τέλος
Οπως έγινε με το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά και την πειθαρχική επιτροπή της Football League, των οποίων η ετυμηγορία για τις περιπτώσεις του ΟΦΗ και των Τρικάλων είναι σκανδαλώδης.
Ας ξεκινήσουμε με την κρητική ΠΑΕ, την οποία η διοίκηση της ΕΠΟ πολλάκις την είχε απειλήσει με υποβιβασμό, επειδή είχε προσφύγει, κατά παράβαση των κείμενων κανονισμών, στα πολιτικά δικαστήρια, αλλά στο τέλος μόνον που δεν την παρακάλεσε να αποσύρει την προσφυγή της. Στο μεταξύ, το διαιτητικό δικαστήριο της Ομοσπονδίας, κατά πολλούς αναρμόδιο για μια τέτοια υπόθεση, έκρινε ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ είχε κακή σύνθεση! Στην πραγματικότητα, βέβαια, στράφηκε κατά της διοίκησης της ΕΠΟ, αλλά ποιος ασχολείται με τόσο... ψιλά γράμματα. Η δουλειά να γίνει! Κι έγινε.
Κι επειδή υπήρχε κι άλλος χρόνος στον αγώνα των σκανδάλων, ήρθε και η πειθαρχική επιτροπή της Football League να πετύχει το δικό της... αυτογκόλ. Και το πέτυχε με προκλητικό τρόπο. Τι απόφαση έλαβαν οι αθλητικοί δικαστές της Football League; Απέβαλαν τα Τρίκαλα από το πρωτάθλημα, επειδή είχαν καταθέσει πλαστή εγγυητική επιστολή και δεν τους επιτρέπουν να συμμετάσχουν στα πλέι οφ. Τι σημαίνει αυτό; Απλώς δεν θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα. Και το ερώτημα που τίθεται: αν δεν συμμετείχαν στα πλέι οφ, θα έμεναν παντελώς ατιμώρητα;
Αρα, η κοροϊδία πάει σύννεφο...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: