Ο Βενγκέρ τα έβαλε προσφάτως με τον Τσάβι για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Φάμπρεγας και τώρα σειρά πήρε ο Μαντσίνι για όσα είπε πάνω στο θέμα του Νασρί!
Ο προπονητής της Σίτι δήλωσε πως ενδεχομένως μέχρι το τέλος του μήνα να έχει τον Γάλλο μέσο της Άρσεναλ στην διάθεση του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Βενγκέρ! «Νομίζω ότι τέτοια σχόλια δεν επιτρέπονται και είναι ενάντια στις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. Αυτό θα έπρεπε να το ξέρει. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Δεν περνάω το χρόνο μου με το να στενοχωριέμαι για τα λόγια των άλλων καθώς είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου», τόνισε ο Βενγκέρ ο οποίος πάντως ακριβώς αυτό κάνει όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Τσάβι (είχε δηλώσει πως ο Φάμπρεγας υποφέρει που δεν βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα)...

Ο Αλσατός, παρότι ισχυρίζεται ότι δεν ασχολείται με τα λεγόμενα των άλλων, συνέχισε αναφερόμενος στον Μαντσίνι: «Αν είναι ασεβής; Πραγματικά, δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά. Αυτό που ζητάμε είναι σεβασμός γιατί εμείς δεν μιλάμε για παίκτες που έχουν συμβόλαια με άλλους συλλόγους», κατέληξε ο τεχνικός της Άρσεναλ.
πηγή: gazzetta.gr