Οι εξετάσεις του Ντούσκο Σαβάνοβιτς βγήκαν καθαρές κι ο φόργουορντ της Εφές ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής Σερβίας που βρίσκεται στη Γερμανία, ο ίδιος πάντως παραδέχτηκε πως δεν ανησύχησε καθόλου.
Σε εξετάσεις που είχε υποβληθεί ο Σέρβος φόργουορντ διαγνώσθηκε ένα πρόβλημα καρδιακής αρρυθμίας , νέες εξετάσεις έδειξαν ότι είναι καλά κι έτσι ταξίδεψε για τη Γερμανία που βρίσκεται η αποστολή της Σερβίας:
«Όλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Δεν αγχώθηκα όταν βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων γιατί δεν ένιωθα κάτι περίεργο. Αφού έκανα κι άλλες εξετάσεις τα αποτελέσματα βγήκαν πολύ καλά. Δεν με πείραξε που τα μέσα ήταν υπερβολικά, σε όλους μας αρέσει να υπερβάλουμε. Είμαστε στη Γερμανία για την προετοιμασία μας, ίσως είναι το πιο σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας.
Μου αρέσει να περνάω καλά με τους συμπαίκτες μου, μου αρέσει η καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει. Ο Νέναντ Κρστιτς μπορεί να είναι Αρχηγός μέσα και έξω από το παρκέ... αλλά εγώ είμαι αρχηγός του γέλιου στην ομάδα», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει πως στόχος της ομάδας στο Ευρωπαϊκό της Λιθουανίας είναι μία θέση που οδηγεί στο Λονδίνο:
«Δεν θέλουμε να απογοητευτούμε. Στόχος μας είναι οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
πηγή: gazzetta.gr