Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Από τον Σισέ στον Τοτσέ!!

Οπου φτωχός και η μοίρα του με τον ΠΑΟ να περνάει από τον Σισέ περνάει στον Τοτσέ! Σιγουριά ότι θα κλείσουν τον 28χρονο Ισπανό.
Από τον Σισέ στον Τοτσέ!
Παρά τη σφήνα της Σανταντέρ, στον Παναθηναϊκό εξέφραζαν χθες βράδυ τη σιγουριά τους ότι εντός των ημερών θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού Χοσέ Βερδού Νικολάς ή αλλιώς Τοτσέ.
Την ίδια ώρα πάντως η τοπική εφημερίδα της Σανταντέρ, «Diario Montanes», ισχυριζόταν ότι οι «βερδιμπλάνκος» έχουν εδώ και μέρες προφορική συμφωνία με τον 28χρονο φορ και ανέμεναν υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, προσφέροντάς του περίπου 400.000 ευρώ. Μάλιστα έλεγαν ότι στη Σανταντέρ περιμένουν να ταξιδέψει στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ισπανικής ομάδας.
Οι «πράσινοι», πάντως, αποφάσισαν να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση μολονότι πρόκειται για παίκτη όχι ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό, ευελπιστώντας ότι θα μπορέσει να δείξει την ίδια αποτελεσματικότητα που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια στη θητεία του στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.
Κι όπως λεγόταν, στις προθέσεις τους είναι να κινηθούν στην πορεία και για έναν ακόμη επιθετικό, έχοντας μεγαλύτερη άνεση χρόνου, προκειμένου να βρουν μία περίπτωση με καλύτερες προοπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: