Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Οι «μάχες» …ξαναρχίζουν

Το πραγματικό Copa America τώρα ξεκινά! Πλέον, έχουν μείνει οι 8 καλύτεροι και η προημιτελική φάση περιλαμβάνει δυνατές μάχες. Κολομβία -  Περού (22:00), Αργεντινή - Ουρουγουάη (01:15) τα πρώτα παιχνίδια , με τις τέσσερις ομάδες να διεκδηκούν την πρόκριση στα ημιτελικά… 

Σάββατο 

Κολομβία-Περού (22:00, Νovasports1) 

Δίχως αμφιβολία η Κολομβία του Κάρλος Σάντσες (Νο1 στόχος του Ολυμπιακού) είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι Κολομβιανοί έχουν παίξει μέχρι στιγμής το πιο …ορθολογικό ποδόσφαιρο και εάν πιάσουν την γνωστή τους απόδοση αναμένεται να περάσουν στους «4». 

Κυριακή 

Αργεντινή-Ουρουγουάη (01:15, Νοvasports1) 

Σπουδαίο παιχνίδι! Η διοργανώτρια Αργεντινή αντιμετωπίζει την ισχυρή Ουρουγουάη σε μια «μάχη» που αναμένεται να πέσουν κορμιά. Μάλιστα αρκετοί είναι εκείνοι που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο ματς για τους «8» ακόμα και …πρόωρο  τελικό, με τους δύο σταρ των ομάδων (Μέσι-Φορλάν) πάντως να μην έχουν πιάσει ακόμα καμία σούπερ απόδοση. 

Ο τεχνικός της Αργεντινής, Σέρχιο Μπατίστα, ανακοίνωσε τους πρώτους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στην Ουρουγουάη: 

Στο τέρμα θα είναι ο Ρομέρο, στην άμυνα οι Ζανέτι, Γκάμπι Μιλίτο, Μπουρδίσο και Σαμπαλέτα, στο κέντρο οι Ματσεράνο, Γκάγκο, Μέσι και Ντι Μαρία και το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Ιγκουαΐν και Αγκουέρο.




Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: