Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Και τώρα πώς θα φύγουν;

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει... άκρη με τους υπό παραχώρηση παίκτες και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις με ορισμένους εκ των παικτών που βρίσκονται εκτός πλάνων.
Και τώρα πώς θα φύγουν;
Το βασικό της πρόβλημα είναι με τους ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια και οι οποίοι αξιώνουν τα χρήματα που προβλέπει η συμφωνία τους για να αποχωρήσουν από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτό από μόνο του αποτελεί σημαντικό... εμπόδιο καθώς δεν είναι και ότι πιο εύκολο το να δοθούν μαζικά αποζημιώσεις σε παίκτες.
Πάντως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν δεδομένα εξελίξεις με κάποιους εκ των παικτών που δεν υπολογίζονται για την νέα χρονιά. Στην παρούσα φάση καλείται να ενεργοποιηθεί περισσότερο ο Εντουάρντο Μαθία ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει μιλήσει ακόμα με κανέναν εκ των ποδοσφαιριστών που κάνουν προπονήσεις στου Ρέντη. Από τον τεχνικό του διευθυντή ο Ολυμπιακός περιμένει μεγαλύτερη δράση πάνω σε αυτό το... μέτωπο. Με άλλα λόγια να βρει άμεσα τις πρέπουσες λύσεις, πάντα σε συνεργασία με την διοίκηση.
Τι έχει ζητήσει ο Βαλβέρδε
Από μέρους του ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξεκαθαρίσει ποιούς παίκτες δεν θέλει εδώ και καιρό. Μάλιστα ο Ισπανός έχει ζητήσει να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, καθώς βλέπει ποδοσφαιριστές να έρχονται αλλά παίκτες να μην φεύγουν για άλλους συλλόγους...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: