Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

«Σε διαπραγματεύσεις για Σεσκ»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Σεσκ Φάμπρεγκας και τόνισε ότι θα οι Κααταλανοί θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την απόκτησή του.



Ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να αποκτήσει τον Φάμπρεγκας είναι γνωστό. Η μεταγραφή του Ισπανού μέσου έχει ήδη εξελιχθεί σε ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού, όμως για πρώτη φορά ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στην περίπτωση της μεταγραφής του, τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ έχουν ξεκινήσει.
«Ο αριθμός των παιχνιδιών που καλούμαστε να παίξουμε είναι τρομακτικός. Πέρυσι ενδιαφερθήκαμε για τον Σεσκ, όμως η Άρσεναλ δεν τον παραχωρούσε. Φέτος, δέχθηκαν να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις και αυτό ακριβώς κάνουμε. Οι τιμές της αγοράς είναι αυτές που είναι, όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα τελειώσουν θετικά. Υπάρχουν κάποια χρήματα στην άκρη για τον Σεσκ και θα προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να τον φέρουμε στην ομάδα και να δυναμώσουμε το ρόστερ μας.

Πιστεύω ότι ο Σεσκ θα πρέπει να κάνει αυτό που του είπε η Άρσεναλ. Δε θα μου άρεσε ένας παίκτης να πει ότι σταματάει να προπονείται γιατί θέλει να φύγει. Όταν είναι έτοιμος, ο Αρσέν θα τον χρησιμοποιήσει. Μίλησε με τον προπονητή του και τον σύλλογο και αν υπάρχει η πιθανότητα να αποχωρήσει, τότε θα ήθελε να έρθει στην Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Γκουαρδιόλα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του Τιάγκο Αλκάνταρα σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Φάμπρεγκας. «Η μία περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με την άλλη. Ο Τιάγκο έχει μεγάλο ταλέντο, όμως αντιμετωπίζει μεγάλο συναγωνισμό για την αρχική ενδεκάδα. Έχει λαμπρό μέλλον και θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε χρόνο συμμετοχής, ώστε να αναπτύξει το ταλέντο του. Αυτή τη στιγμή κοστίζει πολλά χρήματα», δήλωσε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: