Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Έφυγε και επιστρέφει Αργεντινή!!

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποίησε την αποδέσμευση του Μαρσέλο Σαρμιέντο, ο οποίος θα επιστρέψε στην Αργεντινή για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνιόν.
Έφυγε και επιστρέφει Αργεντινή
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρσέλο Σαρμιέντο. Ο ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε υπόδειγμα ήθους κι επαγγελματία στα δύο έτη παραμονής στην ομάδα μας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τη κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον Μαρσέλο Σαρμιέντο για την συνεργασία που είχαν, του εύχεται καλή επιστροφή στην πατρίδα του και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα» αναφέρει η ανακοίνωση των Περιστεριωτών.
Αμέσως μετά δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου: «Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στο Περιστέρι και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα, τον προπονητή κύριο Δώνη, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου αλλά και τους φιλάθλους του Ατρόμητου.
Φεύγω από την ομάδα έχοντας πολύ καλές αναμνήσεις κι εύχομαι να γράψει και άλλες χρυσές σελίδες στην ιστορία της σαν και αυτή που γράψαμε φέτος με την συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».
Στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε συνολικά 49 συμμετοχές στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου κι πέτυχε 2 γκολ. Επίσης αγωνίστηκε 8 φορές στο κύπελλο Ελλάδας εκ των οποίων η μια στον τελικό του θεσμού ως αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: