Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

"Μπάκα" και του χρόνου!!

Για ένα ακόμα χρόνο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο αφού τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας.
"Μπάκα" και του χρόνου!
Ο «Μπάκα» θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις για να καλύψει το χαμένος έδαφος και την Κυριακή θα πάει κανονικά στο Ζέεφελντ με την υπόλοιπη αποστολή. Ιδού και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο, με τον ποδοσφαιριστή Ιμπραίμα Μπακαγιόκο".
Αυτός ο οποίος επέμενε πάρα πολύ στην παραμονή του Μπακαγιόκο για ένα ακόμα χρόνο ήταν ο Στεφάν Ντεμόλ, αφού τον "ανέστησε" πέρσι σαν ποδοσφαιριστή καθώς του βρήκε όλα τα "κουμπιά" του χαρακτήρα του, με συνέπεια ο δημοφιλής Ιβοριανός άσσος να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στη Β' Εθνική με 19 γκολ, πολλά απ' αυτά χάρισαν πολύτιμους βαθμούς στη διαδρομή του πρωταθλήματος. Το ενδιαφέρον για τον Μπακαγιόκο είχε ξεκινήσει από παλιότερα και αμέσως μετά την έναρξη της προετοιμασίας αλλά χρειάστηκε να περάσει ένα μεγάλο διάστημα για να έχει αίσιο τέλος το σήριαλ αυτό με την σημερινή συμφωνία και ανακοίνωση.
Πηγή: gianninasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: