Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ελιωσαν στο Καρπενήσι...!!

...Αρης και Κέρκυρα, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό προετοιμασίας! Πολλές αλλαγές και δοκιμές, Καστίγιο και Γιάντσης πέτυχαν τα γκολ, ακυρώθηκε του Τζέζαρεκ στο 88'!
Αγώνας... λιώσιμο ήταν το φιλικό προετοιμασίας του Αρη κόντρα στην Κέρκυρα στο Καρπενήσι. Οι Θεσσαλονικείς παρατάχθηκαν με 4-4-2 σε ρόμβο και νεαρούς παίκτες βασικούς και παρότι η Κέρκυρα ήταν καλύτερη στο πρώτο 20λεπτό προηγήθηκαν με τον Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικάνος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Καπετάνου και νίκησε τον Αναστασόπουλο, όμως η χαρά των Αρειανών δεν κράτησε για πολύ. Πέντε λεπτά αργότερα, μετά από σουτ του Γκουστάβο ο Σηφάκης είδε τη μπάλα να αναπηδά μπροστά του και στη συνέχεια της φάσης από κοντά ο Γιάντσης έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, παρά την πίεση της Κέρκυρας στο τελευταίο κομμάτι.
Στο δεύτερο μέρος ο Τσιώλης έκανε πολλές αλλαγές, όπως και ο Μπάντοβιτς και σταδιακά ο ρυθμός έπεφτε. Πολλοί παίκτες πήραν ευκαιρίες με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν πολλές φάσεις. Ο Αρης στην επανάληψη αγωνίστηκε σε διάταξη 4-3-2-1 ενώ το γκολ του Τσέζαρεκ στο 88' ακυρώθηκε με... delay από τον διαιτητή ο οποίος καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον Κροάτη επιθετικό.
Οι συνθέσεις

Αρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης (46’ Βελλίδης), Νέτο (71’ Κασναφέρης), Γιαννίτσης 46’ Λαζαρίδης), Καστίγιο(75’ Αγτζίδης), Φατί (69’ Οικονομόπουλος, 84’ Τριανταφυλλάκος), Μίσελ (81’ Σακάτα), Αγγελούδης( 46’ Τσέζαρεκ), Καπετάνος (46’ Τόχα), Παπαζαχαρίας (46’ Κοτσώνης), Κανούλας (46’ Σολτάνι), Οικονομόπουλος (46’ Βανγκέλι).

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αναστασόπουλος (63’ Χάμπερ), Γκουστάβο (77’ Κουλούρης), Κοντοδήμος (78’ Αρμένης), Βένζελ (69’ Βενέτης), Μαϊστόροβιτς (63’ Χαμπλ), Λόβιν (63’ Ζιάμπαρης), Γραμμόζης (58’ Φλαβίνιο), Αμπντούλ Οσμάν (82’ Γιάντσης), Καλαντζής (58’ Λαμπρόπουλος), Γιάντσης (63’ Πατινιώτης), Μαζνόφ (46’ Τσίγκας).
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: