Για αύριο Τετάρτη μετατέθηκε η συνάντηση των Φερέιρα, Γόντικά και Σαμαρά. Μια συνάντηση που θα έχει να κάνει με τον απολογισμό της προετοιμασίας.
Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο στο Κίτσμπουελ, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωσή της. Οι «πράσινοι» έχουν ακόμα ένα φιλικό πριν την αναμέτρηση με την Οντένσε, αυτό με τον Ατρόμητο την Πέμπτη. Από την στιγμή που όπως αναφέραμε ολοκληρώθηκε στο μεγάλο της μέρος η προετοιμασία, στο «τριφύλλι» θα κάνουν τον απολογισμό της. Για τον λόγο αυτό, αύριο Τετάρτη θα συναντηθούν οι Ζεσουάλδο Φερέιρα, Δημήτρης Γόντικας και Γιάννης Σαμαράς. Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, ωστόσο από την στιγμή που ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε ρεπό, αναβλήθηκε κατά μία μέρα.
Αύριο ο Φερέιρα θα ενημερώσει για τα όσα έγιναν στην Αυστρία και πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για τα παιχνίδια με την Οντένσε και θα ενημερωθεί από την άλλη για το πως πάνε τα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι για το «τριφύλλι».