Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

FIFA 12!!

Η EA Sports ανακοίνωσε την κυκλοφορία του FIFA 12 και  μας  αναλύει  τους 6 λόγους που θα κάνουν το EA Sports FIFA 12 το καλύτερο football simulation!


Player Impact Engine - H νέα αυτή μηχανή, η οποία αναπτυσσόταν επί δύο χρόνια, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει τέτοια φυσικότητα σε κάθε σωματική αλληλεπίδραση των παικτών στο γήπεδο ακριβώς όπως και στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Τώρα οι παίκτες θα αισθάνονται πιο ανθεκτικοί, θα απωθούν και θα σπρώχνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα για την κατοχή και θα επανέρχονται από τα ελαφριά χτυπήματα με μεγαλύτερη ευκολία διατηρώντας τη φυσική τους ορμή κάνοντας την εμπειρία ακόμα πιο ρεαλιστική!



• Pro Player Intelligence - Οι παίκτες στο γήπεδο δρουν με βάση το Pro Player Intelligence, μια αυτογνωσία και ικανότητα που τους επιτρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τις δικές τους δεξιότητες, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τις ιδιότητες των συμπαικτών τους. Για παράδειγμα οι παίκτες με καλό vision θα μπορούν να βλέπουν καλύτερα τις ευκαιρίες για κοφτές πάσες που άλλοι παίκτες δεν θα μπορούσαν. Επιπλέον, οι ομάδες θα λειτουργούν στην επίθεσή τους με βάση τα δυνατά χαρακτηριστικά των παικτών τους, καθώς και τις αδυναμίες των αντίπαλων παικτών, δημιουργώντας μια πιο αυθεντική εμπειρία και μεγαλύτερη ποικιλία στους αγώνες.


• Τραυματισμοί - Η Player Impact Engine υπολογίζει τις επαφές μεταξύ των παικτών σε πραγματικό χρόνο, αναλύοντας τη δύναμη της σύγκρουσης και τις επιπτώσεις στο σώμα του παίκτη καθορίζοντας τον τραυματισμό που μπορεί να αποφέρουν. Αυτό μπορεί να δώσει μεγαλύτερο ρεαλισμό ειδικότερα στο Career Mode όπου ένας τραυματισμός μπορεί να αποβεί μοιραίος για τον παίκτη και την πορεία της ομάδα σας.


• Ανανεωμένη Εμφάνιση – Οι αγώνες πλέον θα έχουν μια πιο ρεαλιστική περιγραφή και κάλυψη, αρκετά βελτιωμένο φωτισμό, πιο “παθιασμένο” κοινό και νέα default camera που θα κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ξεχωριστό. Επίσης το ανασχεδιασμένο μενού θα κάνει την πλοήγηση ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη.

• Precision Dribbling - Με το νέο Precision Dribbling απολαύστε νέους τρόπους να προσπερνάτε τους αντιπάλους σας, περισσότερο χρόνο με την μπάλα ώστε να παίρνετε τις κατάλληλες αποφάσεις, και τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού.


• Tactical Defending— Η υπεράσπιση της άμυνας είναι τώρα τόσο στρατηγική όσο και η επίθεση με το ολοκαίνουργιο Tactical Defending, το οποίο αλλάζει ριζικά την προσέγγιση στο ζήτημα της άμυνα, αποδίδοντας την ίδια σημασία στις τοποθετήσεις των αμυντικών, τα κλεψίματα και τα τάκλιν.


FIFA12 - Player Impact Engine by eagreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: