Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

«Χυλόπιτες» Κουαρέσμα και Γιάνκο σε Ανζί!!

Η Ανζί προσπάθησε να κάνει ακόμη δύο μεταγραφικά «μπαμ», αποκτώντας τους Ρικάρντο Κουαρέσμα από την Μπεσίκτας και Μαρκ Γιάνκο από την Τβέντε, όμως αμφότεροι απάντησαν αρνητικά.

Η Ανζί, μετά την μεταγραφή του Μπάλαζ Τζούτζακ από την Αϊντχόφεν, προσπαθεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ρωσία.
Έτσι, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις με την Τβέντε για την απόκτηση του Μαρκ Γιάνκο. Η ολλανδική ομάδα έδωσε τη συγκατάθεσή της στους Νταγκεστανούς, προκειμένου να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις και με τον ίδιο, όμως ο Αυστριακός επιθετικός απέρριψε την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην Μαχτσάλα.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Ρικάρντο Κουαρέσμα, τον οποίο προσπάθησε να πείσει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ανζί, προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα.
«Από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με τα στημένα στην Τουρκία, είναι πολύ πιθανό η Μπεσίκτας να δεχθεί να τον παραχωρήσει. Του πρότεινα συμβόλαιο ύψους 5 εκατ. ευρώ ετησίως, σε περίπτωση που έρθει στην Ανζί.
Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να πείσει τη διοίκηση της Μπεσίκτας να τον παραχωρήσει. Έτσι, η ολοκλήρωση της μεταγραφής θα ήταν πολύ πιο εύκολη. Ωστόσο, ο ίδιος απέρριψε αυτήν την προοπτική», αποκάλυψε ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης της ομάδας από το Νταγκεστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: