Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

«Να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ»

Αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά προκειμένου να καθιερωθεί και να δικαιώσει αυτούς που τον πίστεψαν, εμφανίστηκε μέσω δηλώσεών του ο Γιώργος Γεωργιάδης.



Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, μίλησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» και αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να διαλέξει τον ΠΑΟΚ αντί της ΑΕΚ, αλλά και στους στόχους του με την ασπρόμαυρη φανέλα.
«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ουσιαστικά όλο το θέμα κρίθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα σε τρεις-τέσσερις ημέρες. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινήθηκαν γρήγορα και έξυπνα, για αυτό με κέρδισαν».
Για τις φιλοδοξίες του με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που θα επιδιώξω είναι να καθιερωθώ και να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό τη νέα μου ομάδα. Μέσα μου, βέβαια, σκέφτομαι και την παλαιότερη αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ, με την πίστη ότι αυτή την φορά θα αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω».
Για τον λόγο που επέλεξε να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ: «Την περασμένη σεζόν έκανα γεμάτη χρονιά με τον Πανσερραϊκό. Επιπλέον, απέκτησα εμπειρίες από την παρουσία μου στην Εθνική Ανδρών. Γενικότερα πιστεύω ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να κάνω το άλμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Διαθέτει πολύ κόσμο και φανατικό, και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όσο και οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης έχουν παίξει ποδόσφαιρο και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Κι αυτό έχει μεγάλη αξία, για τον επιπλέον λόγο ότι ξέρουν να προσεγγίζουν και να κερδίζουν ένα ποδοσφαιριστή».
Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ είχε δείξει ενδιαφέρον για μένα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε τις τελευταίες ημέρες, σκέφτηκα τι ήταν καλύτερο για εμένα και για το μέλλον μου. Κι επέλεξα τον ΠΑΟΚ».
Κατέληξε λέγοντας: «Όποιος παίκτης και αν αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά ότι η φανέλα της ομάδας είναι βαριά. Προσωπικά, θέλω να δουλέψω σκληρά προκειμένου να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει κάτι νέο με καινούργιο προπονητή που θέλει να δουλέψει με Έλληνες παίκτες. Πιστεύω αυτή η προσπάθεια να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: