Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

"Δεν δίνεται δανεικός ο Ζεκά"

Με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Ζεκά, Κάρλος Γκονζάλβες, επιβεβαίωσε πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να τον φέρει στον Παναθηναϊκό, αλλά ξεκαθάρισε οτι ο παίκτης δεν δανείζεται από τη Σετούμπαλ...
"Δεν δίνεται δανεικός ο Ζεκά"
«Για το ενδιαφέρον του Παναθηναίκού μας ενημέρωσε ο προπονητής του. Ο κύριος Φερέιρα μας είπε ότι έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον Ζέκα και πως τον θέλει στην ομάδα του. Αφού του εκφράσαμε την ικανοποίηση μας και τους είπαμε πως θα μας ενδιέφερε πάρα πολύ το θέμα, τον παραπέμψαμε στη διοίκηση, με την οποία θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία, μιας και υπάρχει ένα διετές συμβόλαιο».
Γνωρίζετε εάν η διαπραγμάτευση περιλαμβάνει και το ενδεχόμενο δανεισμού πέραν εκείνου της πώλησης;
«Ξέρω πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο δανεισμού. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν το έχει ζήτησει ο Παναθηναϊκός, μα είμαι ενήμερος πως από την πλευρά της Σετούμπαλ δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να δοθεί δανεικός ο Ζέκα, ο οποίος είναι απαραίτητος στην ομάδα».
Αυτή τη στιγμή που ακριβώς βρισκόμαστε;
«Τόσο η Σετούμπαλ όσο και εμείς έχουμε ενημερώσει τον κύριο Φερέιρα για τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Πλέον οπως καταλαβαίνετε αναμένουμε το τι θα αποφασίσει ο Παναθηναϊκός. Το μόνο που θέλω να πω ξανά, είναι πως ο Ζέκα θεωρεί εξαιρετική την προοπτική αυτής της μεταγραφής και ανυπομονεί για ένα αισιόδοξο φινάλε».
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: