Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Παντελίδης: «Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα»

Ο προπονητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης μίλησε για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια λέγοντας ότι δεν έχει κληθεί από κανέναν και ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα αυτό.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στον NovaΣπορ Fm 94,6:

την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια: «Δεν έχω κληθεί από κανέναν! Κάποια στιγμή, όταν πήγα να ρωτήσω τι γίνεται, με αφορμή την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, μου είπαν ότι έχει γίνει λάθος… στο όνομα, το οποίο είναι Σάββας Παντελιάδης. Τα άτομα που εμπλέκονται είναι πολλά, ίσως, όμως, είναι και περισσότερα! Όλοι μας είχαμε ακούσει διάφορα… Άλλα ήταν αλήθεια και άλλα ψέματα. Αλλά δεν μπορεί όλα να ήταν ψέματα. Δεν έχουμε αποδείξεις, αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

-το αν έχει «προσωπική εμπειρία»: «Ευτυχώς, οι περισσότεροι πρόεδροι που έχω συνεργαστεί ξέρουν το χαρακτήρα μου! Δεν θέλω να πάρω, ούτε να δώσω σε κανέναν τίποτα. Άλλωστε, έχω δουλέψει σε επτά ομάδες και από τις έξι έχω φύγει μόνος μου».

-το αν πρέπει να γίνουν τα πλέι οφ στη Football League: «Δεν πρέπει να γίνουν! Πόσο αξιόπιστα θα είναι; Δεν έχει κανένα νόημα. Με οποιοδήποτε κόστος πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Ταλαιπωρούνται όλοι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό, τουλάχιστον, όχι μόνο αυτό… Πρέπει να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, για να υπάρξει προγραμματισμός».





Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: