Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι φημίζονται για τη φαντασία τους στα μεταγραφικά θέματα αλλά το τελευταίο σενάριο για Λούσιο και Γιουβέντους προδίδει... παρενέργειες λόγω καύσωνα και όχι μόνο φαντασία!

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα ιστοσελίδας της γειτονικής χώρας εξηγεί πώς η Μεγάλη Κυρία μπορεί να αποκτήσει τον διεθνή Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Ιντερ. Οπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, οι Μπιανκονέρι παρακολουθούν την πορεία των συζητήσεων ανάμεσα στον Λούσιο και τους Νερατζούρι, που δυσκολεύονται να έρθουν σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει του χρόνου.

Ο Βραζιλιάνος θέλει να υπογράψει ως το 2014, η Ιντερ του προτείνει μόνο μέχρι το 2013 και με δεδομένο ότι η Γιουβέντους σκέφτεται να κινηθεί για ένα στόπερ, οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι οι Νερατζούρι θα φουλάρουν για τον Περ Μερτεζάκερ της Βέρντερ Βρέμης (έχει συμβόλαιο ως το 2012) και θα παραχωρήσουν στη συνέχεια τον Λούσιο στη Γιούβε.

Το γεγονός ότι Ανιέλι και Μοράτι σχεδόν... βρίζονται καθημερινά λόγω των τελευταίων εξελίξεων γύρω από το Calciopoli, δε φαίνεται να τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα...
πηγή: gazzetta.gr