Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πήγε Βουλγαρία ο Κάλβο!!

Στη Βουλγαρία και τη Λέφσκι Σόφιας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Τόνι Κάλβο.
Πήγε Βουλγαρία ο Κάλβο
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, ο πρώην παίκτης του Άρη υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους «μπλε» και μάλιστα ήδη το απόγευμα της Δευτέρας πέρασε από ιατρικές εξετάσεις πριν πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο «Γκιόργκι Ασπαρούχοφ».

Ο Κάλβο που αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη για τέσσερα ολόκληρα χρόνια με συνολικά 117 εμφανίσεις και 20 τέρματα, είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Άρη. Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν, δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του και για το λόγο αυτό πήγε δανεικός στην Πάρμα και την Ιταλία. Παρ' 'όλα αυτά ούτε και εκεί κατάφερε να καθιερωθεί καθώς ένας τραυματισμός του, τον κράτησε πίσω στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει τρεις μόλις συμμετοχές.

Για τον 24χρονο άσο, ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στην Πάρμα, Βαλέρι Μποζίνοφ, σχολίασε: « Είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης και θα τα καταφέρει στη Λέφσκι. Είναι πραγματικά δαιμόνιος».

Από την άλλη ο Ισπανός άσος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λέφσκι, τόνισε: « Ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους και να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Γνωρίζω πως η Λέφσκι είναι η καλύτερη ομάδα στη Βουλγαρία παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά. Πιστεύω πως κάνω το βήμα προς τα μπροστά στην καριέρα μου καθώς εδώ θα αποδείξω τι αξίζω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πραγματικά δε ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον και πόσο καιρώ θα μείνω στη Βουλγαρία γιατί έρχομαι εδώ χωρίς να ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο της χώρας. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και στη καλύτερη δυνατή μου φόρμα καθώς έχω να προπονηθώ κάτι εβδομάδες, οπότε με περιμένει πολύ σκληρή δουλειά».
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: