Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

“Θα πρέπει να επιστρέψουμε στην Ευρώπη”

Για τους στόχους του Άρη ενόψει της νέας σεζόν μίλησε ο Μίσελ, τονίζοντας οτι η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος από τη δουλειά που γίνεται στο Καρπενήσι.
“Θα πρέπει να επιστρέψουμε στην Ευρώπη”
«Ξεκινάμε μια εντελώς διαφορετική χρονιά, με πολύ μεγάλη αισιοδοξία. Με τα έως τώρα δεδομένα πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα στο νέο πρωτάθλημα. Έχουμε έναν προπονητή ο οποίος μας γνωρίζει από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν. Έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο δουλειάς και μια διαφορετική φιλοσοφία. Δεν κλείσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περασμένη χρονιά και θα πρέπει μίνιμουμ να μπούμε στα πλέι οφ. Βλέποντας πώς κυλάει η χρονιά θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε στην Ευρώπη» τόνισε αρχικά ο αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός.

Για την νέα περίοδο εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος θέτοντας σαν ελάχιστο στόχο την επιστροφή στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
«Μέχρι τώρα έχουν έρθει λίγοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και έχει παραμείνει ο βασικός κορμός. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πεισμώσει και θέλουμε να ξαναζήσουμε τις περσινές ευρωπαϊκές στιγμές. Θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όσο το κάνουμε αυτό θα έρχονται τα αποτελέσματα και θα μεγαλώνει η εμπιστοσύνη στην ομάδα για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα και να έχουμε επιτυχίες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, μία διοργάνωση από την οποία πέρυσι αποκλειστήκαμε άδοξα».
 

Έξτρα κίνητρο για τον ίδιο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό την νέα σεζόν το συμβόλαιο που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κατάφερνα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, αφού αυτό θα με κάνει να αισθανθώ πολύ καλά. Ομως, από την άλλη, θα είναι λάθος να σκέφτομαι μόνο αυτό, γιατί έτσι κινδυνεύω να χάσω την προσήλωσή μου στον προσωπικό και ομαδικό στόχο. Ελπίζω να πάω καλά και να πείσω τη διοίκηση και τον προπονητή ότι αξίζω να παραμείνω στην ομάδα. Η πρώτη μου σκέψη είναι ο Αρης και ελπίζω να τους πείσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: