Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Οι Black Sabbath επιστρέφουν! (video)

Οι φίλοι του «σκληρού» ήχου μπορούν να αρχίσουν να πανηγυρίζουν. Οι «πατέρες» της metal μουσικής επανασυνδέονται, τόσο για περιοδεία, όσο και για την κυκλοφορία νέας δισκογραφικής δουλειάς.

Ο λόγος, φυσικά, για τους Black Sabbath, οι οποίοι έχουν αρχίσει τις πρόβες με το original line-up τους (Ozzy Osbourne / Tony Iommi / Geezer Butler / Bill Ward) και έχουν προγραμματίσει να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο μέσα στο 2012.

«Ανυπομονούσαμε για κάτι τέτοιο και νομίζω ότι το υλικό που συνθέσαμε είναι πραγματικά καλό. Ακούγεται σαν το παλιό, αυθεντικό υλικό μας», δήλωσε ο «ηγέτης» των «Sabs», Tony Iommi για να προσθέσει: 

«Όλα έγιναν πολύ διακριτικά. Ο Ozzy δυσκολεύτηκε, βέβαια, πολύ για να το κρατήσει μυστικό. Έβγαινε συχνά στην τηλεόραση και τον ρωτούσαν συνέχεια για το reunion κι αυτός απαντούσε "λοιπόν, ποτέ δεν λέω ποτέ" και μετά μου έλεγε "δεν ήξερα τι να τους πω..."».

Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο studio album των Black Sabbath με την... αυθεντική τους σύνθεση ήταν το «Never Say Die», το οποίο κυκλοφόρησε το 1978. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: