Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Η νέα "καυτή" μούσα της Ατλέτικο!!

Η Ατλέτικο ενίσχυσε το ρόστερ της με τον Αρντά Τουράν αλλά ταυτόχρονα ομόρφυνε τις εξέδρες του "Καλδερόν". Αιτία φυσικά η "εκλεκτή της καρδιάς του" (pics)!
Ο Αρντά Τουράν και η Σινέμ Κομπάλ αποτελούν ένα από τα πιο επώνυμα "hot" ζευγάρια στην Τουρκία, με την σχέση τους να ξεκινάει τον Αύγουστο του 2009 και να φτάνει μέχρι τον αρραβώνα στις αρχές του 2010, και φαίνεται τώρα πως θα γίνουν εξίσου γνωστοί και στην Ιβηρική χερσόνησο.

Αιτία φυσικά δεν είναι άλλη από την μετακίνηση του 24χρονου Τουρκού διεθνούς μεσοεπιθετικού στην Ατλέτικο Μαδρίτης (οι "ροχιμπλάνκος" μπήκαν δυναμικά στις μεταγραφές μετά την πώληση του Αγουέρο), με την Κομπάλ να αναμένεται να τον ακολουθήσει και να βρεθεί στις εξέδρες του "Βιθέντε Καλδερόν" αρκετές φορές τη νέα σεζόν.
Ήδη, τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν κάνει ειδική μνεία για την 24χρονη Τουρκάλα ηθοποιό, η οποία θεωρείται αυτή τη στιγμή μία από τις ομορφότερες νεαρές γυναίκες ηθοποιοί που φιγουράρουν στη γειτονική χώρα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η δημοφιλία τους είναι τέτοια που να έχει δημιουργηθεί ακόμα και σελίδα στο Facebook, αφιερωμένη αποκλειστικά στον νυν άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης και την εδώ και δύο χρόνια σύντροφό του.
Η σύντροφος του Αρντά Τουράν, Σινέμ Κομπάλ







 

Δεν υπάρχουν σχόλια: