Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Κερδισμένη η Άρσεναλ!

Άτυπη νίκη επί της Μπαρτσελόνα σημειώσε στο οικονομικό σκέλος της συμφωνία για την παραχώρηση αλλά... και την επιστροφή του Σεσκ Φάμπρεγας, η Άρσεναλ!
Οι «κανονιέρηδες», από τη στιγμή που δεν θα στέκονταν εμπόδιο στη μεγάλη επιθυμία του Φάμπρεγας για επιστροφή στα πάτρια εδάφη, έβαλαν στόχο να επιβάλουν τους δικούς τους όρους για τη μετακίνηση του έμπειρου μέσου από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη και τα κατάφεραν! Πέραν του ποσού που θα φτάσει στα 35 εκατ. λίρες (40 εκατ. ευρώ) σε πακέτο που περιλαμβάνονται και τα μπόνους, η Άρσεναλ πέτυχε το εξής: έχει πλέον τον πρώτο λόγο, σε περίπτωση που ο Φάμπρεγας θελήσει να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου» και επίσης, γεμίζει τα ταμεία της σε ενδεχόμενη παραχώρησή του σε άλλη ομάδα!
Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Λονδίνου θα είναι ο πρώτος που θα ερωτηθεί όταν έρθει η μέρα που η Μπαρτσελόνα θα θέλει να πουλήσει τον Σεσκ Φάμπρεγας, ακόμη κι αν υπάρξουν άλλες προτάσεις για την αγορά του παίκτη! Φυσικά, δεν αλλάζει κάτι σε περίπτωση που κάποια προσφορά είναι πιο συμφέρουσα, αφού οι «μπλαουγκράνα» οφείλουν να ρωτήσουν πρώτα την Άρσεναλ αν θέλει πίσω τον 24χρονο άσο! Αν μέχρι εκείνη τη μέρα οι Λονδρέζοι έχουν καταφέρει να καλύψουν επάξια το κενό του Φάμπρεγας και… δεν τον έχουν ανάγκη, τότε θα λάβουν το 50% του ποσού που θα εισπράξουν οι Καταλανοί, αν και όποτε πουλήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα τον Ισπανό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: