Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Λαζάρ: «Είμαι έτοιμος, αλλά…»

Για το ματς με την Καρπάτι μίλησε ο Κοστίν Λαζάρ και για την δέουσα προσοχή που πρέπει να δείξουν στους Ουκρανούς, οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο μέσος των Θεσσαλονικιών μιλώντας στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» τόνισε πως επιθυμεί μία γεμάτη Τούμπα, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος και η συμμετοχή του στο ματς με την Καρπάτι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον Λάζλο Μπόλονι.
Αναλυτικά η συνέντευξή του:
Πώς νιώθεις; Είσαι έτοιμος για να παίξεις την Πέμπτη;
"Είμαι έτοιμος, αλλά δεν ξέρω αν θα παίξω. Ο προπονητής αποφασίζει... Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις κι έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου, αλλά δεν είμαι 100% έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης, έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις".
Ωστόσο θέλεις να παίξεις για να βοηθήσεις την ομάδα;
"Φυσικά! Όμως ξαναλέω ότι ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν. Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο έτοιμος μπορώ για να βοηθήσω. Και προσωπικά ανυπομονώ να παίξω στη γεμάτη Τούμπα. Ανυπομονώ για το πρώτο μου επίσημο ματς στη γεμάτη από κόσμο έδρα μας".
Πώς βλέπεις τα ματς με την Καρπάτι;
"Είναι ένας πιο δύσκολος αντίπαλος από τη Βαλερένγκα. Άλλωστε το ουκρανικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου οι αντίπαλοι είναι πιο δύσκολοι, αφού είμαστε ένα βήμα πριν τους ομίλους".
Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ περισσότερο σε αυτά τα ματς;
"Καταρχάς, πρέπει να είμαστε ακόμη πιο σοβαροί... Κι επειδή το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας, είναι σημαντικό να πετύχουμε μια καθαρή νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ. Αυτό είναι το καθοριστικό σημείο για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση".
Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο;
"Οι οπαδοί μας πρέπει να είναι βέβαιοι ότι εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Και εγώ προσωπικά κάθε φορά που αγωνίζομαι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: