Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

"Μέσα" και ο Ιλσίνιο!!

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ Ιλσίνιο εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος ανήκει στην Σαχτάρ, αποτελεί παρελθόν από τη Σάο Πάολο και ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους.
"Μέσα" και ο Ιλσίνιο!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του katimagiko.gr, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Βραζιλιάνου Ιλσίνιο.
Ο 25χρονος μέσος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σάο Παόλο πληροί όλες τις προδιαγραφές του τύπου ποδοσφαιριστή, που θέλουν να φέρουν στο Λιμάνι για την ενίσχυση της νευραλγικής θέσης του αμυντικού μέσου. Πρόκειται για παίκτη - «σκύλο» στην μεσαία γραμμή, που μπορεί με την ίδια ευκολία να βοηθήσει αισ το «κομμάτι της δημιουργίας.
Ο Βραζιλιάνος παίκτης βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της ομάδας του για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως μετά από διαφωνία που προέκυψε, ο Ιλσίνιο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου μέσου ανήκουν στην Σαχτάρ μέχρι τις 19 Αυγούστου και μετά από αυτή την ημερομηνία θα μπορεί να πάει ελεύθερα σε όποιον σύλλογο του κάνει προσφορά.
Με την απαραίτητη υποσημείωση ότι για την απόκτηση του Βραζιλιάνου έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον η Κρουζέιρο και η Ιντερνασιονάλ.
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: