Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Έλα να …ησυχάσουμε!!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για τον Κάστρο που έφτασε να έχει πιο πολλά πρωτοσέλιδα και από τον …Σισέ!
Έλα να …ησυχάσουμε!
Καλώς σας βρήκα ξανά. Με τον Κάστρο «μια ανάσα» έφυγα για διακοπές πριν από είκοσι μέρες, στο ίδιο επίπεδο είναι το πράγμα και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Σαν τις μεταγραφές του… Ολυμπιακού ένα πράγμα. Πρώτα γίνονται σίριαλ για κάνα μήνα στις εφημερίδες και μετά έρχεται ο… πρόεδρος και καθαρίζει για να εισπράξει την αποθέωση. Αλλά εκεί οι αιτίες της «σαπουνόπερας» είναι διαφορετικές και μόνο οι τυφλοί δεν το βλέπουν. Εκεί βρέξει - χιονίσει όλοι μάγκες γίνονται και τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με την Παναθηναϊκή πραγματικότητα.
Τον παίκτη δεν τον ήξερα, όπως και τους υπόλοιπους (πλην Βιτόλο) που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Επειδή όμως… παραείχαμε χρόνο για να τον ψάξουμε, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όντως με βάση το βιογραφικό του μοιάζει να αποτελεί την καλύτερη κίνηση σε ένα καλοκαίρι στο οποίο ούτως ή άλλως κινήθηκες στα χαμηλά. Όλα αυτά βέβαια συνήθως μοιάζουν σχετικά και ο καθρέφτης για τους πάντες είναι το γήπεδο.
Η πληροφόρηση που βγαίνει τις τελευταίες ώρες είναι πως η μεταγραφή θα γίνει, άσχετα αν μέχρι τότε θα πρέπει να περιμένουμε γιατί πολλά έχουμε δει. Εδώ που τα λέμε, δεν τον «παίρνει» τον Παναθηναϊκό να μην την τελειώσει τη μεταγραφή εκεί που την έχει φτάσει. Πρέπει να βάλει ένα τέλος, να γράψει τον επίλογο και να κάνει τον παίκτη δικό του. Παρατράβηξε αυτή η ιστορία, άσχετα αν είναι απολύτως κατανοητοί οι λόγοι που δεν μπορεί να τον κλείσει όλο αυτό τον καιρό.
Έτσι όπως έχει «φουσκώσει» αυτή η μεταγραφή, έχουν μεγαλώσει και οι απαιτήσεις και ο τελευταίος που ευθύνεται γι’ αυτό είναι ο παίκτης. Θαρρείς πως θα έρθει και θα σου λύσει μεμιάς όλα σου τα προβλήματα. Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά φυσικά δεν είναι. Τόσα πρωτοσέλιδα ούτε για τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο δεν έγιναν και νομίζω πως μετά από αυτό δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο για το πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Διαφωνεί κανείς;
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: