Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Στον Φαν Πέρσι τα ηνία

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι νέος αρχηγός της ομάδας στη θέση της Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα, θα είναι ο Ρόμπιν φαν Πέρσι.


Σε μια αναμενόμενη κίνηση, αν αναλογιστεί κανείς ότι κατά τη διάρκεια της... διπλής επίσημης φωτογράφησης των «κανονιέρηδων» για τη νέα σεζόν, ο Φαν Πέρσι είχε φορέσει στη μία από τις δύο φωτογραφίες το περιβραχιόνιο του αρχηγού, προχώρησε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός αποφάσισε να χρίσει αρχηγό της Άρσεναλ τον Ολλανδό επιθετικό, ενώ ο Τόμας Φερμάελεν θα είναι ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας.

«Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι θα είναι αρχηγός αυτή τη σεζόν. Είναι ηγέτης με τον τρόπο που αγωνίζεται, με τη στάση του και τη δίψα του για νίκη. Βρίσκεται στην ομάδα εδώ και αρκετό καιρό και είναι από τους καλύτερους παίκτες μας. Ο Τόμας Φερμάελεν θα τον βοηθήσει. Είναι μια απόφαση που πήρα και είμαι αισιόδοξος ότι όλοι θα την αποδεχθούν», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

«Το να είναι αρχηγός σημαίνει ότι είσαι πρεσβευτής αυτής της ομάδας και είμαι έτοιμος για αυτό», σχολίασε από την πλευρά του ο Φαν Πέρσι.







Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: