Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Πάνε Τούμπα Φλωρίδης, Σαχπατζίδης

Την Πέμπτη αναμένεται να παραβρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη Τούμπα σε παιχνίδι της ομάδας, οι Γιώργος Σαχπατζίδης και Βασίλης Φλωρίδης.
Πάνε Τούμπα Φλωρίδης, Σαχπατζίδης
Οι δύο άντρες που κινούνται να ελέγξουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουν ειδοποιήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη πως θα βρίσκονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας με την Καρπάτι.

Όσον αφορά στην ατζέντα των όσων λένε για τις μελλοντικές τους κινήσεις, πρώτα απ όλα ξεκαθαρίζουν το ότι από εδώ και στο εξής θα μεταφερθούν τέσσερις φορές 1,5εκατ. ευρώ από λογαριασμούς του Βασίλη Φλωρίδη στη Τουρκία, τα οποία όταν μαζευτούν, θα ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής διοίκησης σε συνεργασία με τον Α.Σ.

Αυτή η διευκρίνιση, έχει να κάνει με την αίσθηση που δημιουργήθηκε πως κάθε εβδομάδα θα βάζουν 1,5εκατ. ευρώ στο ταμείο της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, η πλευρά των αγοραστών ισχυρίζεται πως παρότι νομικά είναι καλυμμένη, γίνεται προσπάθεια να μαζέψουν τα χαρτιά που ζητάει η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που επικαλούνται και αφορά εισαγωγή συναλλάγματος στη χώρα, για να υποστηρίξουν πως δεν χρειάζονται κάποια από τα έγγραφα που τους ζητούνται.

Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν θα αργήσουν να φανούν αφού η πλευρά των επενδυτών λέει πως πρέπει να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες έτσι ώστε να προλάβουν και τη μεταγραφική περίοδο.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: