Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Εμμένει στην απόσυρση ο Ερασιτέχνης!!

Επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, μέσω της οποίας τονίζει ότι εμμένει στην απόφαση της παραίτησης της διοίκησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δήλωσε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου, ο κ. Μιτζίκος, μετά την δευτεροβάθμια απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA η οποία εμμένει στον αποκλεισμό της ομάδας μας από την διοργάνωση: «Όταν υπάρχουν ορισμένοι υπουργοί, από την Ελλάδα, που πιέζουν καταστάσεις εναντίον μίας ελληνικής ομάδας, προσβάλλεται, όχι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα»…
Ε λοιπόν κύριοι, αρκετά.
Ως εδώ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου τιμωρήθηκε με μία πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά (και ό,τι έχετε διαβάσει αλλά και ό,τι έχει ειπωθεί μέχρι τώρα περί Γιουβέντους κλπ είναι κουραφέξαλα) και εξοντωτική ποινή, η οποία είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει την ομάδα μας όχι φέτος, αλλά του χρόνου στην Β΄ Εθνική. Και μην κοιτάτε τους 47 περσινούς βαθμούς και πανηγυρίζετε για την απόφαση, δυό στησίματα να φάμε – που θα τα φάμε – πέσαμε…
Το κατηγορητήριο ως γνωστόν στηρίχθηκε σε έξη αγώνες επί συνόλου 41 παρόμοιων τουbetradar της uefa, το οποίο εμπλέκει εκτός της ομάδας μας, 50 τουλάχιστον ακόμη ομάδες. Και τιμωρηθήκαμε μόνον εμείς (και η Καβάλα)… Εάν (εάν…) τιμωρούνταν και οι 50 ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς, ίσως να μην είχαμε τίποτα να πούμε.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν χρειάζεται να αναφερθούμε και στις άλλες, εκατοντάδες, περιπτώσεις. Διότι εάν λάβουμε ΚΑΙ αυτές υπόψη μας, τότε θα έπρεπε να ξεκινήσουν ΟΛΑ τα πρωταθλήματα από μια κατηγορία χαμηλότερα (μιας και δεν θα υπήρχαν πλέον ομάδες για να στελεχώσουν την superleague…).
Για όσους λοιπόν δεν κατάλαβαν (και είναι πολλοί αυτοί, σας διαβεβαιώ) το γιατί το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να εμείνει στην απόφασή του περί παραίτησης του και περί απόσυρσης όλων των αγωνιστικών του ομάδων αλλά και όλων του των αθλητών από Εθνικά και Τοπικά (των Θεσσαλικών συμπεριλαμβανομένων, και το τονίζουμε αυτό, αφού όλοι μας ξέρουμε ποιος Νομός δεν διαθέτει και ποιος διαθέτει υπουργούς, …) πρωταθλήματα, εκτός της προφανούς, της πηγάζουσας από τα παραπάνω, απάντησης, ιδού και η υπόλοιπη : όταν Έλληνες υπουργοί φτάνουν στο σημείο να πιέζουν καταστάσεις εναντίον μίας ελληνικής (ποδοσφαιρικής) ομάδας, την οποία καταφανέστατα δεν θεωρούν ελληνική, ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα πιέζουν καταστάσεις και για τις (υπόλοιπες) ομάδες μας και για τους αθλητές μας? Γιατί να συμμετέχουμε σε ελληνικά πρωταθλήματα? Θα μας κυνηγήσουν κι εμάς? Έτσι, χωρίς λόγο, επειδή απλά τους μπήκαμε στο μάτι?
Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, και παράλληλα πιστεύοντας από τη μια πως πράξεις όπως το να αυτοπυρποληθούμε δεν θα συγκινήσουν κανέναν, και από την άλλη ότι πράξαμε, στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε την τύχη της στα χέρια μας, στο ακέραιο τα καθήκοντά μας απέναντι στην ομάδα της καρδιάς μας βοηθώντας την τόσο με την κατάθεση της ψυχής μας όσο και με χρήματα που κανείς ποτέ δεν είχε ούτε καν ονειρευτεί,
Το παραιτηθέν Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011. Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι την 12η μεσημβρινή της ίδιας μέρας στην νομική σύμβουλο του σωματείου κ. Μ. Καραγιάννη (τηλ 2421025939). Σε περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρξουν υποψηφιότητες, το σωματείο θα οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου.
Με τιμή,
Δημήτρης Καραγιάννης
Αρχιτέκτων μηχανικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: