Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Η αποτυχία στο test event!!

Το τι μας είχαν σύρει οι Εγγλέζοι τις παραμονές των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, δεν λέγεται. Για ανοργανωσιά μιλάγανε, ότι δεν θα προλάβουμε κι όλα τα σχετικά. Σκληρές επιθέσεις επί καθημερινής βάσης κάνανε.
Η αποτυχία στο test event
Να, όμως, τώρα που έρχεται και γι’ αυτούς η μπόρα. Η παταγώδης αποτυχία στο test event του Σαββάτου για την ποδηλασία, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.

Στο Λονδίνο οι κάτοικοι δεν είχαν ενημερωθεί για το test event με συνέπεια οι εκατοντάδες ποδηλάτες που ξεχύθηκαν στους δρόμους να προκαλέσουν ένα μποτιλιάρισμα άνευ προηγουμένου. Οι οδηγοί αυτοκινήτων ήταν έξαλλοι από τις καθυστερήσεις και γενικά υπήρξαν πολλές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες.

Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες, όπως λέμε. Οι Άγγλοι, όμως, είναι προετοιμασμένοι να δεχτούν κι αυτοί με την σειρά τους την κριτική από τα διεθνή ΜΜΕ; Παρά το γεγονός ότι προβάλλουν πως τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια, η πραγματικότητα δείχνει ότι έχουν πολλά μέτρα ακόμα να διανύσουν σε θέματα οργάνωσης, ασφάλειας κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: