Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Φορλάν: "Η Ίντερ είναι το όνειρό μου"

Θετικός να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ είναι ο Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει πρόταση από τους Μιλανέζους. Τι είπε για τα σενάρια περί Τουρκίας.
Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ αν φύγει από το "Μεάτσα" ο Σαμουέλ Ετό (η μετακίνησή του στην Ανζί θεωρείται ζήτημα ημερών) και με δηλώσεις του που φιλοξενούνται την Τρίτη σε τουρκική εφημερίδα, δεν έκρυψε ότι η Κυπελλούχος Ιταλίας είναι ένας ελκυστικός προορισμός.

"Ναι, είναι αλήθεια. Έχω δεχτεί πρόταση από την Ίντερ. Το να παίξω στο Μιλάνο είναι το όνειρό μου", ξεκαθάρισε ο κάτοχος του Κόπα Αμέρικα με την Εθνική Ουρουγουάης, και συνέχισε αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ.Στην Τουρκία το όνομά μου είναι πολύ καυτό.  Παρόλα αυτά δεν είχα επαφές ούτε με τη Γαλατάσαραϊ, ούτε με τη Μπεσίκτας και τη Φενέρμπαχτσε.

Δεν είχα πρόταση αλλά δεν αρνούμαι ότι η Γαλατάσαραϊ είναι μία μεγάλη ομάδα. Η Τουρκία είναι μία πολύ όμορφη χώρα, το να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου θα ήταν κάτι το όμορφο". sport24 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: