Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Πάει στο Διαιτητικό Δικαστήριο η ΑΕΛ!!

H ΑΕΛ αποφάσισε να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να προσβάλει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για Βόλο και Καβάλα.
Πάει στο Διαιτητικό Δικαστήριο η ΑΕΛ
Αν υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα ερωτηματικό, αφορά στον ακριβή χρόνο κατάθεσης της προσφυγής, καθώς οι "βυσσινί" είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για λίγο ακόμη την δημοσιοποίηση του σκεπτικού της προαναφερόμενης απόφασης, για να ξέρουν ακριβώς που βαδίζουν.
Βέβαια, εκ προοιμίου στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΛ και όχι μόνο, θεωρούν σκανδαλώδη την καθυστέρηση στη σύνταξη και ανακοίνωση του σκεπτικού και μιλάνε με βεβαιότητα για "μαγείρεμα", προκειμένου η απόφαση να πλασαριστεί ως νομιμοφανής.
Δεν αποκλείεται βέβαια προχωρήσουν στην προσφυγή χωρίς να έχουν στα χέρια τους το σκεπτικό, αφού έτσι κι αλλιώς θα επικαλεστούν κακοδικία, ισχυριζόμενοι πως η ποινή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε τελικά σε Βόλο και Καβάλα (αντί υποβιβασμού, όπως αποφασίστηκε πρωτόδικα) δεν ανταποκρίνεται σε κανένα από τα άρθρα με τα οποία διώχθηκαν οι δύο ομάδες. Δηλαδή, η ποινή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κατηγορητήριο, γεγονός που ως γνωστόν άφησε άφωνους και τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς που το συνέταξαν.
Φυσικά, θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως το δρόμο της ΑΕΛ θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες που θεωρούν ότι έχουν έννομο συμφέρον.
Πηγή: sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: