Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

"Ανυπομονούμε για το ματς"

Η Γαλλία έχει χαρακτηριστεί ως το φαβορί της αναμέτρησης με την Ελλάδα, κάτι που όπως λέει ο κόουτς της ομάδας, Βενσάν Κολέ δεν δημιουργεί κανένα άγχος τόσο σε εκείνον, όσο και τους παίκτες του.
"Ανυπομονούμε για το ματς"
"Απέμειναν σχεδόν 24 ώρες για πριν το παιχνίδι με την Ελλάδα. Ανυπομονούμε για το ματς. Η πίεση που έχουμε, είναι όπως η πίεση όλων. Λογικό για παιχνίδια τέτοιου είδους. Και η Ελλάδα έχει πίεση. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ".

Για την ελληνική ομάδα δήλωσε: "Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να επιβάλει το δικό της ρυθμό, ένα αργό τέμπο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε σε πιο γρήγορες επιθέσεις. Δεν είμαστε καλοί μόνο στην επίθεση ένας, εναντίον ενός, αν αυτό πιστεύετε. Κάνουμε και άλλα πράγματα καλά και κυρίως στην άμυνα".
Όσον αφορά την Γαλλία τόνισε: "Έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν εμπειρία ΝΒΑ, αλλά πολλοί επίσης έχουν παίξει τα καλοκαίρια στην εθνική ομάδα και αυτό τους βοηθάει. Σίγουρα είχαμε ένα μειονέκτημα από την αρχή, αλλά προσπαθήσαμε να δώσουμε στους παίκτες να καταλάβουν τι θέλαμε από αυτούς".
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τραυματισμό του Μικαέλ Ζελαμπάλ, αλλά και στο αν θα αγωνιστεί: "Ο Ζελαμπάλ είναι καλύτερα, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Απόψε θα τον εξετάσουμε και πάλι. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και σίγουρα ο κορυφαίος σουτέρ μας.
Υπάρχει σημαντική βελτίωση στην κατάστασή του, ακολουθεί σημαντικό μέρος της προπόνησης, αλλά ακόμη δεν έχει μπει σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε. Αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, δεν θα του βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό. Είναι θετικό πάντως πως παίζουμε την Πέμπτη, γιατί αν αγωνιζόμασταν σήμερα, σίγουρα δεν θα ήταν σε θέση να μας βοηθήσει".
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: