Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

«Eφυγε» o Βασίλης Πέτρου!!

Ο τέως πρόεδρος του Ατρομήτου, Βασίλης Πέτρου, «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών κατόπιν νοσηλείας σε νοσοκομείο της Αθήνας έπειτα από πολύχρονη ασθένεια. 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια προς της οικογένεια:
«Ανήμερα της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού αλλά και της επετείου από την συμπλήρωση πέντε χρόνων από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας (14 Σεπτεμβρίου 2006 με τη Σεβίλλη στο γήπεδο της Ριζούπολης), ο Βασίλης Πέτρου άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας κι ενώ τις τελευταίες μέρες είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον.
Από μικρό παιδί φίλαθλος της ομάδας,πρόεδρος των οργανωμένων φιλάθλων κι έπειτα πρόεδρος της ιστορικής «διοίκησης των φιλάθλων» ο Βασίλης Πέτρου πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στο σύλλογο. Σε μια πολύ κρίσιμη γι’ αυτήν καμπή μαζί με άλλα στελέχη των οργανωμένων και μη φιλάθλων, εκ των οποίων και το τωρινό μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Βασίλης Καρακατσάνης, ανέλαβε τη προεδρία του Ατρόμητου την περίοδο 1987-88 όταν η ομάδα υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική και μέσα σε ένα χρόνο τη βόήθησε να επιστρέψει πάλι στη Β’ Εθνική.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Πέτρου. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 16.30 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο νεκροταφείο Περιστερίου.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα εκπροσωπηθεί από αντιπροσωπεία της διοίκησης, θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του ενώ στο ματς με τον Παναθηναϊκό αποφασίστηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: