Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

"Μας κάνουν να γελάμε!"

Έξαλλοι έγιναν οι Ηλίας Ζούρος και Γιάννης Μπουρούσης με κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι βρίσκονται στα "μαχαίρια"! Οι δύο άνδρες θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως οι σχέσεις τους είναι άριστες.
"Μας κάνουν να γελάμε!"
"Γράφηκαν και ειπώθηκαν πράγματα που μας έκαναν να κοιταζόμαστε με απορία. Η ομάδα είναι πολύ αγαπημένη και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Απορούμε γιατί δημιουργούνται τέτοια θέματα. Μας κάνουν να γελάμε. Είναι εκ των ων ουκ άνευ. Χωρίς λόγο, χωρίς ουσία. Στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτα. Όσοι είναι εδώ βλέπουν την κατάσταση", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνική μας ομάδας.
Από την πλευρά του, ο διεθνής σέντερ δήλωσε σε πιο αυστηρό ύφος: "Είναι ένα θέμα που με λυπεί. Επειδή 2-3 άνθρωποι δεν με συμπαθούν, θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς να υπάρχει, χωρίς να έχει ειπωθεί τίποτα από τους συμπαίκτες μου ή από τους προπονητές. Καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε κι όχι να δημιουργούμε θέμα επειδή σε κάποιους δεν αρέσει η φάτσα μας. Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, δεν είναι σωστό να εκθέτουμε πρόσωπα. Εδώ είμαστε στην εθνική, η οποία τα δίνει όλα και δεν έχει ανάγκη από κανέναν".
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: