Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

"Κωλοτούμπα" Σηφάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχάλης Σηφάκης προσπάθησε να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα!Ο τερματοφύλακας του Άρη υποστήριξε ότι κακώς ερμηνεύτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας, αν και κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί ο ίδιος ο παίκτης με τις δηλώσεις του...
"Κωλοτούμπα" Σηφάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Με γραπτή του δήλωση, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τέσσερις ημέρες μετά το συμβάν, ο αρχηγός του Άρη δικαιολογήθηκε για τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου τα έβαλε ανοιχτά με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως ήταν θυμωμένος από την ήττα. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομάδα.
Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Σηφάκη:
«Χθες κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαμε, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα στα αποδυτήρια, πήρα τον λόγο και ζήτησα συγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για κάποιες από τις δηλώσεις που έκανα- μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο- με έντονα τα συναισθήματα του θυμού για την ήττα και την κακή εικόνα της ομάδας.
Ήταν προτιμότερο να το είχαμε συζητήσει όλοι μαζί στα αποδυτήρια κι όχι να εκφράσω δημόσια τις όποιες σκέψεις μου. Είναι δεδομένο ότι κάποιοι κακοπροαίρετοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές κι ότι υφίσταται και γενικότερο πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας.
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και θέλω να τονίσω ότι στο μυαλό όλων όσων απαρτίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα, στόχος είναι να παρουσιάσουμε στο εξής το καλύτερο δυνατό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που θα φέρει για τον ΑΡΗ τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».
Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του Σηφάκη και την επίθεση προς κάποιους συμπαίκτες του "που κοιμόντουσαν" την ώρα του αγώνα!
 πηγή: sportdog.gr  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: